2024 74. kitabı
Rowan'ın abisi Lachlan ve Sloane'ın en yakın arkadaşı olan Lark bizleri bu kitaba bağlayan iki ana karakter. İlk kitap kalbimizin bir köşesinde dururken ikinci kitapta hiç fena değildi. İkilimiz bir kaza sonucunda tanışırlar. Durun biraz, başa saralım mı? Lark gitarıyla insanları büyüleyen, eğlenceli ve bie o kadar hayatını bağımsız yaşamayı seven birisidir. Fakat aynı zamanda "adalet için" seri katillik yapıyor. Bir zamanlar temizlik işinde Lachlan'la tanıştıkları andan beri ondan nefret ediyor. -İnanın sebepleri var.- Kader bir şekilde onu tekrar hayatına dahil ettiğinde ise bu duygunun en azından ilk başlarda değişmedini görmek pekte şaşırtıcı olmuyor. Peki Lachlan kim? Lachlan ise geçmişinden dolayı bir türlü huzura kavuşamayan kiralık katilken aynı zamanda deri ustasıdır. Her ne kadar hayat onun adına kolay ilerlemiyorken karşısında Lark'ı görmeyi ummuyordu. Kızımız sevdiklerini korumak adına büyük bir adım atar. Evlilik anlaşması yapıp her iki tarafta kazançlı çıkacaklardır. Lachlan zorba patronundan biraz olsun uzaklaşır. Fakat Lark'ın renkli yaşamına uyum sağlarken kendinden bile saklandığı gizli kimliğiyle yeni tanışacaktır. Peki ya formalite değilse? İşte bu kitabı eğlenceli yapan en önemli kısımlardan biriyken geçmişleri her ikisininde peşini bırakmayacak. Bu seride tarafsız olamayacağım. Seriyi gerçekten sevdiğim için etik düşüncemi bir köşeye koyarsak; gerek çevirisi gerekse kurgusu size oldukça akıcı bir okuma şöleni sunuyor. Yazarın her zaman bizim için sakladığı ters köşelere alışkınsanız bu kitabı da seveceğinize eminim. İlk kitabın hiçbir şey yerini elbette tutamaz fakat dediğim gibi kendini okutuyor. Yetişkin unsurları her zaman olduğu gibi göz önünde bulundurmayı unutmayın. #deriustasıveçayırkuşu #leatherandlark #brynneweaver #junokitap
Roman
Deri Ustası ve Çayır KuşuBrynne Weaver · Juno Yayınları · 2024321 okunma