Puan vermedi·280 syf.··Beğendi
···Okunma: 08 Aralık 2024 15:40 Bir programda seve seve tahlilini yaptığım bu kitabın burda da incelemesini yapmak istedim.
Okumadan önce içerik itibariyle biraz ağır olduğunu düşündüğüm aynı zamanda nelerden bahsettiğini çok merak ettiğim bir kitaptı Davam.
Okuduğumda ağır olmadığını aksine ne kadar da sürükleyici olduğunu gördüm konuları itibariyle..
Necmettin Erbakan bu ülkenin çok önemli değerlerinden bir tanesi ve bu harika eseri tam bir başucu kitabı. Yaptığım tahlilde de özellikle kitabın okunmasını tavsiye ettim ben her ne kadar tahlil ettiysem de bu eserin her bir kelimesinden yararlanılıcağını düşünüyorum, aynı şekilde siz değerli okuyuculara da bu değerli eseri tavsiye etmekten mutluluk duyarım.
Devlet adamı, siyaset adamı, ve dava adamı olan Necmettin Erbakan'ın kaleminden çıkan bu değerli eserin içinde Erbakan hocamız anılarını yaşadığı zorlukları, onu yıldırma çabalarını, ona karşı yapılan politikaları anlatıyor.
Çok fedakarlıklar yaptı Hocamız. Bir öğretmen adayı olarak söylüyorum ki bizim Erbakanlar yetiştirmemiz lazım, Erbakandan kastım Erbakancı gençler değil, Erbakan gibi Milletine Vatanına sahip çıkan Milletini vatanını daha iyi yerlere getirebilmek için ömür tüketen insandan bahsediyorum.
İnşallah faydalı olmuştur, umarım kitabı okursunuz..
Kitapla kalın