O kadar ciddiyetsizdi ki...
2024 60. kitabı
Okunma: 12 Aralık 2024 18:26
Ay hayatım boyunca hiçbir kitabı bitirdiğime bu kadar sevinmemiştim... Alt tarafı bir romantik komedi ve 1 günde falan bitirdin ne kadar zorlamış olabilir ki?? diye düşünebilirsiniz ama ne kadar zorlayabilirse o kadar zorladı. Bir kere kitaptan yüksek bir beklentim yoktu ve başlamadan önce konusunu bildiğim için az çok neyle karşılaşacağımı biliyordum ve kendime 'sakın bir mantık bekleme' demiştim ama sanki yazar da bunun farkındaymış, bütün mantık hatalarını göz ardı edeceğimizi biliyormuş gibi basmış boşvermişliği... O kadar ciddiyetsizdi ki kusmak istedim. O kadar yapmacık, o kadar anlamsız, o kadar sıkıcı, yani o kadar boştu ki o kadar yani anlıyor musunuz??? Allah'ta biliyor ki karakterleri bir parça bile sevmedim, öpüştükleri sahnelerde hep gözlerimi devirdim, sevişme sahnelerini okumadım bile direkt atladım ne olacağı belli çünkü. Bir de yazar bu boş kitabını da kurgudan çok kamu spotuyla doldurmuş. Ben kamu spotu okumak istemiyorum. Bir romantik komedi okuyacağım yüzüm gülecek dedim sağ ol boğazımda bıraktın. Kitabın sonu daha da kötüydü bu arada, her şeyin oluruna varacağını ve mutlu sonla biteceğini biliyoruz zaten de abla gerçekten böyle mi?? O kadar saçmaydı ki saçımı başımı yolmak istedim, küçük bir çocuğa verseniz daha mantıklı bir sebep bulurdu. Yazar bizimle dalga falan geçiyor her halde. Ay bir de sürekli geçen bir tiktok muhabbeti var, abla tamam anladık tiktok kullanımıyorsun, sadece kedi videoları izlemek için tamam anladık, tiktok çocuk işi ok. Şimdi kitabın bir tane iyi tarafı da var, bir tane ve o da olsun bir zahmet çünkü türü romantik komedi ya, arada bir gülümsedim ama o kadar. 1 puan buna, 1 puan yazarın ilk kitabı olmasına, 1 puan da kendime iyi dayandım.
Ev Arkadaşım Bir VampirJenna Levine · Nemesis Kitap · 2024617 okunma
1.574 Gösterim
kötü romantik komedi her türden daha zor okunuyor...
Öyle gerçekten...bunu okuyamadım bile atlaya atlaya sonunu getirdim. Katlanılacak çile değil 😒
Kimsenin yorumu ile ilgilenmeden okuduğum için mutluyum eskiden en azından 1k puanına bakardım iyi ki bakmamışım kitap gayet hoştu kitap özetini yada başlığını okuduktan sonra nasıl bir içerik beklediğinizi sorguluyorum
Nedenini oldukça açık yazdığımı düşünüyorum. Size yazdıklarım dışında detaylı bir cevap vermeyi de çok isterdim ama inanın kitap o kadar ilgimi çekmemişti ki hakkında pek çok şeyi aklımda tutma zahmetine bile girmedim:) sizin beğenmenize memnun oldum ve umarım beğeneceğiniz daha pek çok kitap okursunuz
tam olarak kafamdaki yorumu yazdığın için teşekkür ederım
Rica ederim dbbdbxbd sevindim beğenmene ✨