2024 62. kitabı
Selamlar bugün sizlere Harry Potter serisinin 4.kitabı olan Ateş Kadehinin yorumu ile geldim Şunu söylemeden geçemeyeceğim yine tek kelime ile muhteşem ötesi bir kitaptı Kitap Harry’nin Dursleylerden izini koparıp Weasleylerle Quidditch Dünya kupasını izlemeye gitmesi ile başlıyor.Sanki yarışmayı canlı canlı izliyormuşum gibiydi çok heyecanlandım Hogwartsda bu yıl en büyük yenilik ise Üçbüyücü Turnuvası’dır.Ateş kadehine 3 okuldan isimler atılıp kimlerin seçileceğini merakla beklenirken 4. isim olarak Harry Potter’ın çıkması herkeste büyük bir şok etkisi yaratır.Çünkü güvenlik önlemleri nedeni ile 17 yaşının altındaki bir öğrenci ismini yazıp kadehe atamaz.O zaman Harry Potter’ın ismini kim? neden? attı dersiniz.İşte bunun cevabını kitabı okuyunca alacaksınız Filmini defalarca izlememe,sonunu bilmeme rağmen kitabı okurken Harry Potter, Ron, Hermonie, Dumbledore,Moody ve benim için bu kitabın favorisi olan Cedric ile heyecan verici bir macerada sürüklendim. Kitabı ne kadar anlatırsam anlatayım az gelecekmiş gibi o yüzden siz iyisi mi seriyi alıp bir an önce okumaya başlayın
Harry Potter ve Ateş KadehiJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 202336,3bin okunma