Okunma: 15 Aralık 2024 12:08
2024 62. kitabı
Victoria Schwab (V.E. Schwab)
7.9/10 · 94 okunma
Ece
"VICTOR hadn't spent a lot of time in strip clubs." şimdi orda ne yapıyorsun? suspicious.
Ece
126 sayfa... biraz korkuyorum. victoria nolur kötü bir şey yazma. kitaba 9 mu 10 mu versem bilemedim. ilk kitaptan aldığım zevki alamadım ama seriye o kadar bağlandım ki 9 veresim gelmiyor. sanırım 10 bascam
Ece
178 sayfam kaldı. bu hafta biter. güzel gidiyor, beklediğim gibi zaten. ilk kitabı daha çok sevmiştim ama büyük ihtimal aynı puanı veririm. kitabın işleyişi dışında beğendiğim bir şey de zaman atlamalarıyla yazılmasına rağmen sistematik gitmesi. bir 4 hafta öncesi bir 2 yıl öncesi ama olan olaylar aşırı bağlantılı. çokkkkk güzel
Ece
victor ne kadar inanmasa da kader hep ikisini bir araya getirmenin yolunu buluyor ✨️
Ece
o kadar akıcı ki ne ara o kadar sayfa okuduğumu anlamadım. victor'a olanlar, eli'ya olanlar ve geçmişi, marcella, sydney ve june, stell, mitch, dominic HEPSİNİ merak ediyorum ve okuyasım geliyor. EON'un içini gördük. eli'ya yaptıkları stell'in bile midesini bulandırdı. eli'ı hep sevmiştim, o yüzden okurken canım yandı. victor'u okurken de canım yanıyor ama en azından onun yanında syd ve mitch var 😭 vic, syd, mitch ve dol harika bir aile bu arada.
Ece
yeniden başlıyorum aralıkta bitirebilirim umarım ve umarım yarım bırakmam lütfen bit 🫶🫂