2024 76. kitabı
Zengin ve tanınmış bir ailenin beş çocuğundan biri olan İnci, şımartılarak, her partide adını duyurarak ve öz güveni tavan yapmış genç bir kadın olarak yetiştirilir. Her zaman olduğu gibi eğlendiği mekânda her şey olması gerektiği gibiyken saldırıya uğrar. Orada bulunan bir korumaysa bu durumdan kurtarıp daha sonra onu bulmasını söyler. Eve döndüğündeyse ailesinden en sevdiklerinin katledilmesinden sonra o uçuk kaçık, eğlenceli ve toz pembe hayatı tamamen değişir. O gece kendi evinde kendi de vurulan İnci gözlerini hastane odasında açar. Her ne kadar olanları anlatsa da kimse ona inanmaz. Aldığı maddelerin etsinden dolayı aklının karıştığını ve bu yüzden hastanede yatacağını öğrenir. Bir süre sonra o gece onu kurtarmış olan koruma Kılıç yanına gelir. İnci ailesinden ona bırakılan parayı gözü görmeyecek kadar körleşmiştir. Tek istediği adalettir. Bu adaletide sağlayacak olan bizzat kendisi olacaktır. Ailesini öldüren insanları bulup intikamını alacaktır. Yazarın daha önceki serilerinde olduğu gibi güçlü kadın karakter yazması biz okurları elbette şaşırtmıyor. Sanırım en az yazar kadar biz de bir kadın karakterin ayaklarında durmasını, adaleti sağlayıp kimseye boyun eğmemesini seviyoruz. Karakterlerin iyi işlenmesi bir okur olarak kafada soru işareti bırakmıyor. Sıradan bir aşk kitabı okumak yerine diğer kitaplarında olduğu gibi aksiyonun ön planda olmasını sevdim. Bence her kitabında kadın karakterlerim günümüzdeki kadınlara ithafen "her olumsuzluğa karşı ayakta kal" sloganı vurgulamasını açıkça görüyoruz. Devamını merakla bekliyorum. Zira ters köşeleri sevenlerden biriyseniz bence kaçırmayın. #kırıkinci #cerenmelek #indigoyayınları
Roman
Kırık İnciCeren Melek · İndigo Kitap · 2024869 okunma