Çevrimiçi | Sümeyye Demirkan | İnceleme
2024 19. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2024 10:48
Çevrim İçi Sümeyye Demirkan Herkese merhaba!!! Ben Suç ve Ceza'dan sonra hemen bir gençlik romanı aldım elime. Çevrimiçi... Ben incelemelerimde okumaya başlama serüvenimden de bahsettiğim için önce bu kitapla nasıl tanıştım, şuraya not edeyim. Wattpad'i sabahlara kadar okuduğum lise yıllarımda, lise son gibiydi, Çevrimiçi kitabını kim yazdı bilmeden hiç bakmadan alelade okudum. Sonra gerçekten yazarından habersiz üniversite üçüncü sınıftayken Veda Caddesi serisini okumaya başladım. Hatta 2023 Şubat ayında Suç ve Ceza'yı okumadan önce de Veda Caddesi serisini yeni bitirmiştim, enkaz altında kalmıştım. Bu kadar yeterli bence. Veda Caddesi'nden daha fazla bahsedersem salya sümük ağlayabilirim ve bunu kimse istemez. Kalbim acıyor çünkü. Bir yerde onların ismini gördüğümde bile kalbim acıyor, ağlama geliyor ve kendimi tutamıyorum. Ben Yere Yakın Yıldızlara Uzak kitabında bile böyle olmamıştım. Yazarımız nasıl bu kadar çeşitli yazabiliyor anlamadım doğrusunu söylemek gerekirse. Bu çok büyük bir başarı. Bunu feyz alıyorum tamamen. Kitap yorumuma gelecek olursam smut olmamasına o kadar sevindim ki zaten yazar smut yazan birisi değil ama benim başım bu smutlardan kurtulmuyor. Aşırı gereksiz yersiz bir tür olduğunu düşünüyorum. İnsanların doğasında var olan haya duygusunu delip geçiyor ve haya duygusu kalmadığı zaman o insan her şeyi yapabilir hale geliyor. Bu sebeple gerçekten smut sevmiyorum. Anlaşalım. Çevrimiçi her yaş grubunun rahatlıkla okuyabileceği bence mükemmel bir kitap olmuş. Seviyeli, gerçekçi ve aşırı eğlenceli. Kitaptaki özel bölümleri, Wattpad'de olmayan bölümleri, okuduğumda da gözyaşlarıma hakim olamadım ama spoiler veremem bu konuda. Kötü bir son elbette yok sadece ufacık detaylar beni hüzünlendirdi o kadar. Yazarımızın ellerine emeğine sağlık. Ben büyürken, üniversiteye geçerken lise yıllarımdan kopamıyordum bir türlü. Çevrimiçi beni aldı lise yıllarıma götürdü ve özlemden geberdim sanki. Gerçekten büyümek istemeyen o çocuktum ben ama maalesef büyüdüm ve okul maceralarım geride kaldı. Siz de böyleyseniz Çevrimiçi size göre. Bol mizahlı, sıfır gözyaşı ile okuyabileceğiniz bir içimlik kitap. A karakterini çok seveceksiniz, Nida'ya bayılacaksınız. İkisinin aşkı o kadar soft ki Sümeyye Demirkan'ı böyle soft aşklar yazdığı için çok seviyorum. Çiçekler ve Yasemin kitabı da öyleydi. Aşırı soft bir kitaptı ve insanı yumuş yumuş yapıyordu. İçerik olarak da çok temiz yazıyor yazarımız. Bir kere daha eline emeğine kalemine sağlık. :) Kendisini çok seviyor bir gün imzasında denk gelirsek tanışmayı dört gözle bekliyorum. Sağlıkla kalın. :) Feride Yıldız Z.
Çevrim İçiSümeyye Demirkan · Ephesus Yayınları · 2024578 okunma
1.096 Gösterim
Merhaba ben yeni indirdim uygulamayı şuan çevirim içi kitabını okuyamıyorum yardımcı olurmusun nasıl okuya bilirim burdan
Feride
Merhabalar. Kitap basılı eser olduğu için hiçbir yerde olmayabilir. Wattpad'e baktınız mı hiç? Bazı yazarlar kitapları basılsa da oradan kaldırmayabiliyorlar.