2025 36. kitabı
"Doğru arkadaş ,iyi bir aileden sonra dünyadaki büyük şans ve ödüldü." Ne mutlu ki bu şansa sahip olabilenlere ♡ Size dost eli uzatılınca karanlıklar nasıl aydınlığa çıkar,araya mesafeler yıllar girse bile gerçek bir dostluksa nasıl kaldığı yerden devam edilir,eksiklerimizi bilmesine rağmen nasıl sevgiyle tamamlanırız ve kader örüntüsü ile bittik dediğimiz herşey de yeni bir başlangıç olduğunu görürüz'ü anlatan bir kitapla geldim. Konusu Neva ve Selin üniversite yıllarından iki yakın dostun yıllar sonra Esin'in İstanbul da yaşadığı bi kaç olay sonrası moral bozukluğu ile Muğla daki arkadaşı Esin e gitmesiyle başlıyor. Bu gidiş ona tam bir terapi gibi geliyor ama bilmedigi bir şey var kanserden annesini kaybeden arkadaşınında üstesinden gelemediği acılarına melhem olacağı. Hikayeyi okurken ne abartı vardı ne sığılık,hayattan yaşadığımız olaylardan bizden biriydi her şey yani o samimiyette. Neva'yı terkeden sevgilisinin hikayedeki süpriz birinin yakını olmasına şaşırdım ve gülümsedim. Çünkü hayat bazen ağ örer biz döner dolaşır ihtimallere denk geldigimizi sanarız ama görünmez iplerle baglıyızdır dedirtti. Iki arkadaş birlik olup acıları geride bırakıp hayallerindeki işi yapma maceralarına siz okurlarını bekliyor.
Seninle, Şimdi!Demet Tanı · İkinci Adam Yayınları · 202419 okunma