2024 348. kitabı
KANLI AY Herkese Selamlarrr... Bugün sizlere yepyeni bir kitap ile geldim. Kitabımızın türü fantastik. Yazarımızın kalemini sevdim. Güzel bir kurgu içerisinde kolay anlaşılır, sade son sayfaya kadar bolca olaylı ve merak duygusu ile sayfaları hızla çevirten bir kurgu okumak isterseniz bu kitap tam da size göre diyebilirim. Evet kitabımız bir seri ve öyle bir yerde bitti ki gelde merak etme diyeceğiniz türden. İnşallah en yakın zamanda devamı gelir. Anber ve Ares Anber 21 yaşında genç bir kızdır. Son zamanlarda içinde olan ses ile başı daha fazla derde girince ailesi artık destek alması gerektiğini düşünür. Bir terapiye gitmeye nihayet ikna ederler. (Ailesi bilmiyor ki bir gece o masum halindeyken bir bebekken bedeni ele geçirilmişti. Ay Tanrıçası Hekate işlediği günahların bedeli olarak cezalandırılacaktı affı mümkün değildi. Tam ait olduğu yere kapatılacakken de öyle bir lanet etti ki bunun yankısı da Arben'in minik bedenine oldu.) Terapi için Ares Salenmir ile karşılaşır karşılaşmaz ise aralarında akıl almaz bir kıvılcım oluşur. (Arben henüz farkında değil ama onu huzursuz eden bazı şeyler vardır. Tuhaf olan ise hem çekilmek hem de itilmek isterken bulur kendini. Ve o henüz farkında olmasa da Ares edilen büyük lanetin bozulması işini üstlenen bir iblistir.) Anlatamayacak kadar güvenmeyen Arben'e bir öneri de bulunup yazmasını ister. Yazmak için verdiği defter ise hiç de sıradan değildir. Karşısına defterin kabı içerisinden bir takım parşömenler çıkar. Neler olduğunu anlamasa da sezgileri ile bir takım şeyleri anlamlandırmaya başlar. Ve aslında neden bu halde olduğuna cevaplar aramaya başlar. Ares ise onun koruyucusu olduğunu ve ona yardım edeceğini söylerken planı başkadır. Ama hayat siz planlar yaparken bambaşka planlar çıkarır üstelik işin içine aşk gibi duygular girerse de o planlar çöp olur... Anber'i öldürmek için görevlendirilen Ares onunla tanıştıktan sonra ölmemesi için canını bile vermek isteyecektir... Ares ve Anber hayatta kalabilecek mi? Kalmak için neler yapacaklar? Sorular uzar gider ama cevaplar kitapta sizi bekler.
Kanlı AyPelin Çelik · Patara Kitap · 20247 okunma