2024 77. kitabı
Herkese merhaba bu sefer bir aşk rüzgarı bırakmaya geldim sizlere... Gerçek ve rüyanın harmanlandığı bir eser. İlk olarak kitabın bana ulaşma süresinden bahsedeyim sizlere sevgili arkadaşım @kitaptanporte nin önerisi ile birlikte okuduk. Birlikte okuduğumuz için de değerlendirme fırsatımız çok oldu ,iyi oldu,hoş oldu... Geleyim kitaba Müge ve Kürşat'ın hiç başlamayan ama hiç de bitmeyecek hikâyesi koskoca 20 yıl birbirlerini uzaktan uzağa sevmiş bir araya gelememiş aşıklar. Hep rüyalarda buluşmuslar gerçekte konuşamadıklarını konuşmuşlar. Ah diyor insan dimi nasıl beklersiniz 20 yıl sonra buluşacak gibi olmuşlar ama yine olmamış... Nolmuş sonları derseniz o kapıdan bu kapıya geçmeniz lazım kitap içinde. Bu arada kitap sadece Kürşat ve Müge 'nin karakterleri üzerine değil yine sevip de kavuşamayan Serdar Selda gibi karakterlerin de kapısını bize açıyor.Yine Meltem kendi evinde büyük bir yıkım yaşıyor. Her kahramanın derdi başından aşkın hepsinin ilk mücadelesi için de diyebilrim. Kitapta en sevmediğim nokta başlıklar oldu harf oyunları beni biraz mutsuz etti bunun dışında; karakterler birbirine bağlı olsa da geçişlerde sürekli düş -gerçek ilişkisi biraz daha zorlayıcı geldi bana. Fakat bölüm sonu eklenen müzikler duygu geçişleri için artı niteliğinde son zamanlarda oldukça da güzel geliyor okuyucuya yani sözün özü dostlar Sevgili yazarımızın eline,koluna, emeğine sağlık.Kapak itibariyle 90'lara çocukluğuma götürdü beni
DüşperestPınar Akşit Bal · Mahlas Yayınları · 202414 okunma