#17aralık
Büyücüler Diyarı
Saklı Dünya'ya Yolculuk..
Herşey gizemli yazılar ile dolu bir defter ile başladı..
Caner Bey'in sahip olduğu bu defter, hem ailesini hem de yakın çevresini çok büyük bir macera ile etkileyecekti. Ama Caner Bey tüm bunlardan habersiz bindi Londra uçağına.
Uçak birden büyük bir türbülansa girdi ve artık ölüyoruz diye düşünen tüm yolcular kendilerini birden farklı bir boyutta buldu.
Aslında tanıdık ama bilmedikleri bir dünyaya adım attılar. Büyücüler Diyarı..
Burdan çıkıp kendi dünyalarına döndüler ama bu sefer daha büyük bir tehlikenin içine girdiklerinin hiç farkında değillerdi.
Şimdi sırada Caner Bey ve çocuklar için bir görev vardı.
Ve bu görevi başarıyla tamamlayamazlarsa işte o zaman dünyaları tehlikenin gerçek boyutu ile yüzleşecekti..
Genç okurlar için harika bir fantastik kitap bırakıyorum sizlere. Ben severek okudum kitabı. Akıcı bir dili ve güzel inşa edilmiş bir kurgu yapısı var. Özellikle benim çocukluğumda hayran olduğum Harry Potter'i anımsattı. O mücadeleyi hissettim okurken. Bir kaç yıl sonrası için kızlarımın okuyacağı harika bir kitap eklendi kitaplığıma. Özellikle 16-20 yaş arası için tavsiyemdir kitap. Genç okurlar bu kitabı çok sevecek. Bu kitapta büyük bir macera yaşadılar ve tam kurtulduk, başardık derken kötü büyücülerin ağına takildilar. Bana kalırsa dananın kuyruğu asıl ikinci kitapta kopacak