Efsane bir kurgu okudum
Eğer psikolojik gerilim- korku tarzında kitapları seviyorsanız hiç vakit kaybetmeden hemen bu kitabı alıyorsunuz Mia Morg'ta çalışan bir asistan. Otopsi sahnelerini okurken kanım dondu, asla bana göre bir iş değil Kitabın kurgusunu çok benzersiz buldum içindeki yaratık Abel oldukça farklı. O kadar birbirine benzer yaratıklar okuduktan ve izledikten sonra bu farklılık bana çok iyi geldi. Ayrıca yazar kurgunun içine tıbbi terimleri ve bilimsel bilgileri o kadar güzel yerleştirmiş ki fark etmeden bir dünya bilgi öğreniyorsunuz. İnanılmaz emek harcanmış, kafa patlatılmış bir kitap olduğu o kadar çok belli oluyor ki kitabı bitirdiğinizde hissettiğiniz duygular hayranlık, takdir, şok, ters köşe, duygu patlaması ve devamı için sabırsızlık oluyor. Yani ben kitabı okurken kaşlarım hep havadaydı, dışarıdan bakıldığında her sayfayı hayretle okuduğum çok belli oluyordu. Neyse duygularım yazmakla bitmeyecek O yüzden hafiften konudan bahsetmek istiyorum. Mia morg da çalışıyor ve tuhaf sesler duymaya başlıyor bir şey onunla iletişime geçiyor ama görüntü yok. Mia bu durumu yorgunluğa bağlar ve o kadar yalnızdır ki morg daki cansız bedenler ile dertleşir. Tabii o da haklı sonuçta en iyi ve güvenilir dert ortağı olabilirler. Olaylar yavaş yavaş şekillenir ve ufak ufak gerilim ile başlar Abel ile resmen bağlantı kurmaya başlar ve her sayfasında gerilim katlanarak artar. Iletişim kurduğu şey o gün hastaneye gelen ve otopsisi yapılan Thomas'tır ama bu canavarımsı siyah gölgeye benzeyen uzun tırnakları olan şeyin sadece yüzü thomas'a benziyordur. Thomas Mia'nın vücuduna bağlı ve kanından oluşan bir varlıktır, Mia onu kontrol etmekte zorlanır, her geçen gün yeni bir olay yaşanır ve hiç bilmediği bir dünyanın kapısını aralar daha başka Abel'ler (yaratık) olduğunu öğrenir. Ne olduğunu çözemeden birden kendini bir kaosun ortasında bir savaşın ortasında bulur kendi hayatı ve çevresindekilerin hayatı tehlikededir. Kurgu ile ilgili fazla bilgi verip sürprizi kaçırmak istemiyorum, kesinlikle okumanızı öneriyorum çevremdekilere deli gibi sürekli bu kitabı anlatıyorum Allah'ım lütfen devamı gelsin, filmi çekilsin
Yazarı çok içtenlikle tebrik ediyorum harika bir eser çıkmış ortaya. Dilerim ki ilham'ınız hiçbir zaman son bulmasın okuru bol olsun teşekkür ederim.