2024 104. kitabı
Vay canına muhteşemdi! Sürekli bir gizemin peşinde sürüklendim… Kesinlikle Max çılgın bir karakterdi… Olivia’yı sinir etmek için gülümsemesi dahi yeterdi. Karakterleri aşırı beğendim ve cidden oldu bittiye gelmeyen bir kurguydu. Her detayı özenle incelenmiş ve kaleme alınmıştı. Kitaba başlamadan önce kalınlığından dolayı gözüm korkmadı değil ama her detaya değen bir kitap olduğunu düşünüyorum kafamda hiçbir soru işareti kalmadı. Uzun soluklu ve tempolu bir okuma oldu merak duyguma yenik düşüp kısa sürede bitirdim oldukça akıcı ve keyifli bir okumaydı. Düğün gecesi ortadan kaybolan bir koca, ardı arkası kesilmeyen basın dedikoduları ve kocasının kaybından sonra şirketin batışa doğru geçme noktası… Eh bir de küstah, zeki ama bi o kadar yüksek cazibeli bir adamın peşine düşüp kocasını bulma ümidi… Kocası ona bir komplo mu kurmuştu yoksa gerçekten kayıplarda mıydı ? Olivia Kelly, Londra sosyetesinin büyük mirasçılarından. Kendisi Kelly şirketler topluluğu ve gayrimenkullerin sahibi. Çok küçük yaşta ailesinin kaybıyla şirketin başına geçmiş ve aile servetini korumuştur. Gerek iş hayatında gerekse özel hayatında istikrarlı ve başarılı bir kadındır. Bu zamana kadar karşısına gelen her engele karşı durmuş ve kişiliğini bozmamıştır. Ailesinin saygınlığını bozacak bir şey yapmamaya her zaman dikkat etmiştir. Tâki altı ay içerisinde tanışıp aşık olduğu adamla evlenene kadar. Kocası Shawn onu düğün gecesi kayıplara karışmış arkasından da Olivia’yı bir felaketin içerisinde bırakmıştır. Bu haberin basına sızlamadık İçin gerekli önlemleri almış ve kocasını bulmaya çalışmıştır ama ne yazık ki onu bulamamıştır. Bu yüzden çok yakın arkadaşı Joana’nın yarını ile Orlando İle tanışır onun yardım İle de özel bir dedektif tutar. Maximilian Alexander Walker. Hayatında gördüğü ve onunla tanıştığı dakikadan itibaren onunla işlerin hiç kolay olmayacağını anlar sma başında ki olaylardan dolayı bu adamla anlaşmak zorundaydı. Ama bu adamın Zeki ve çekici olduğunu da itiraf etmeliydi onu tanıdıkça ve onun peşinden ilerledikçe bela onları içerisinde çekecekti özellikle bu ikisi arasında olacaksa kaçınılmaz olacaktı… Maximilian Alexander Walker, geçmişi düşünürlerse şu an sadece hayatta kalmaya çalışıyordu. İki dene öncesine kadar evli ve hayatı oldukça düzenliydi. Birleşik Krallık’ın uluslararası servislerinden birimde işi ve onu seven arkadaşları vardı. Ordu da oldukça üst seviyelere gelmişti ama evliliği ile işi yürümüyordu o yüzden boşanmıştı ama sonrasında arkadaşlarının kaybından sonra ordudan ayrılmıştı. Şimdi bu sefil hayatta nefes almaya çalışıyordu. Ona yardımcı olmaya çalışan arkadaşı Orlando’nun bulduğu işleri kabul etmemişti tâki bir gün iş için kapısına bir kadınla gelene kadar. Olivia kelly… Başta onu reddetse de fırsatları kaçırmazdı ve bu büyük fırsattı kadının kocasını bulacak işleri yoluna koyacak ve bu kadını hafife alanlara gününü gösterecekti. Ama zamanla bu kadına çekileceğini nereden bilebilirdi ki ? Tatlı ve masum atışmaları onun kalbine sevgi kıvılcımları yerleştirebili
Düş PeşimeSage Taylors · Lolla Yayınları · 202448 okunma
O kadar harika bir yorum ki, okurken kitabı yeniden yaşadım diyebilirim. Gerçekten severek ve içtenlikle okumuşsunuz. Bu da beni çok mutlu etti. Max ve Olivia ile tanışan herkesin sizin gibi düşünmesini dilerim. Sevgiler ❤️ 🙏 😘