#düşpeşime #sagetaylors
"Tanrım Walker, ne işin var burada?
-"Adımı dua gibi dilinden düşürmemen ne hoş.En güzeli de artık Bay Walker demiyor oluşun."
Selam
Birbirine hem bu kadar zıt olup da bu kadar yakışan bir çift daha önce okudum mu diye düşünüyorum.
Biri güzel, zengin, inatçı ve evliii.
Diğeri ise, kurnaz, yakışıklı, bitmeyen eğlencesi ile o küstah diliii. )
Olivia ile Max'ı okumaya bayıldım.Max'ın rahat tavırları, genç kadına sürekli takılması, kurnazlığı ve o bitmek bilmeyen espirili diliii oldukça kalın kitabın bana nasıl bittiğini farkettirmedi.Karakterlerin arasındaki uçurum ve zıtlık beni adeta içine cekti.Nasıl olacak bunların sonu diyerek merak içinde okudum.Karakerler olsun konunun gizemi ve kurgunun gidişatı olsun çok iyiydi.Sırlar, gizem, birlikte çıktıkları macera ve sonundaki aksiyon ile her şey soru işaretsiz bitti.
Olivia Kelly, uzun zamandır aile servetini yönetiyor, herkese ailesine layık olduğunu kanıtlarken, aşık olduğunu düşündüğü adam ile evleniyor.Fakat kocası o gece genç kadını terk ediyor.Herkes rarafından tanınan Olivia bu olay basına sızmadan kocasına ulaşmanın yollarını aramaya başlıyor.Her yolu deniyor fakat başarılı olamıyor bir arkadaşının tavsiyesi üzerine ise yolu Max Walker'e çıkıyor.
Max, köpeği ile birlikte yaşayan eski bir istihbarat ajanı.En yakın arkadaşı Orlondo ona sık sık iş verse de o kendi takılmayı seviyor fakat arkadaşı onu yalnız bırakmıyor ve yeni bir iş için tekrar kapısını çalıyor.Max böylesine bir iş almak istemiyor özellikle de böyle bir kadınla çalışmak ona göre değil.Fakat kendisini bu işi almış, dik başlı,hırçın ve oldukça güzel Olivia için çalışırken buluyor.Max İşin içine girip kayıp bir kocayı bulacağını zanneder fakat olay bambaşka yerlere gidiyor.
Max kollarını sıvamış bir başlangıç yeri belirlemişti