Düş Peşime

2023
Lolla Yayınları

2025 7. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2025 23:53
Herkese selam  Düş Peşime kitabının yorumuyla geldim. Kitap her ne kadar kalın görünsede olayların içine girildiğinde hızlı bir şekilde okudum hele o son 150 sayfa olaylar açığa çıktıkça baya bir heyecanla okudum.  Olivia ve Max ikilisinin aralarında ki çekim  kitap boyunca çok hissedilir bir düzeydeydi. Max'in o gamsız aldırmaz görüntüsü ve esprileri ve laf sokmaların çok eğlenceliydi.  Olivia tam bir prenses zengin,havalı şapkalarıyla Max'in dünyasına girdiğinde neler yaşayacağını merak ediyorsunuz.  Olivia ailesini bir uçak kazasında kaybetmiş ve Kelly imparatorluğunun başına geçmiş genç bir kadın. Evlendiği gece kocası Shawn esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluyor. Evinde ki kasasında önemli evrakları ve aile yadigarı da kayboluyor.  Polise gitmek istemeyen Olivia en yakın arkadaşının önerisiyle özel bir dedektif tutuyor ve Max'le tanışıyor.  Max ise özel kuvvetlerde çalıştığı bir dönemde yaptığı bir hatayla arkadaşlarını kaybeder ve işinden ayrılır. Bir barda korumalık yapan Max eski timinin komutanının ısrarlarıyla Olivia'nın kocasını arama görevini kabul eder. İkili bu kaybı araştırken bulunan bir ceset Olivia'yı zor durumda bırakıyor.  İkili araştırmalarına İskoçya'da başlıyor ve burda yaşananlar ikiliyi birbirine yakınlaştırıyor. Gerçekler yavaş yavaş ortaya çıktıkça ikiliyi büyük bir ihanet bekliyor.  Bunca yıllık okuyucu olarak sonunda tahmin ettiğim kişi çıktığında pek şaşırmadım. Uzun bir kitap bir kaç olmasa da olur dediğim yerler olsada keyifle okudum kitabı.
2024 104. kitabı
Vay canına muhteşemdi! Sürekli bir gizemin peşinde sürüklendim… Kesinlikle Max çılgın bir karakterdi… Olivia’yı sinir etmek için gülümsemesi dahi yeterdi. Karakterleri aşırı beğendim ve cidden oldu bittiye gelmeyen bir kurguydu. Her detayı özenle incelenmiş ve kaleme alınmıştı. Kitaba başlamadan önce kalınlığından dolayı gözüm korkmadı değil ama her detaya değen bir kitap olduğunu düşünüyorum kafamda hiçbir soru işareti kalmadı. Uzun soluklu ve tempolu bir okuma oldu merak duyguma yenik düşüp kısa sürede bitirdim oldukça akıcı ve keyifli bir okumaydı. Düğün gecesi ortadan kaybolan bir koca, ardı arkası kesilmeyen basın dedikoduları ve kocasının kaybından sonra şirketin batışa doğru geçme noktası… Eh bir de küstah, zeki ama bi o kadar yüksek cazibeli bir adamın peşine düşüp kocasını bulma ümidi… Kocası ona bir komplo mu kurmuştu yoksa gerçekten kayıplarda mıydı ? Olivia Kelly, Londra sosyetesinin büyük mirasçılarından. Kendisi Kelly şirketler topluluğu ve gayrimenkullerin sahibi. Çok küçük yaşta ailesinin kaybıyla şirketin başına geçmiş ve aile servetini korumuştur. Gerek iş hayatında gerekse özel hayatında istikrarlı ve başarılı bir kadındır. Bu zamana kadar karşısına gelen her engele karşı durmuş ve kişiliğini bozmamıştır. Ailesinin saygınlığını bozacak bir şey yapmamaya her zaman dikkat etmiştir. Tâki altı ay içerisinde tanışıp aşık olduğu adamla evlenene kadar. Kocası Shawn onu düğün gecesi kayıplara karışmış arkasından da Olivia’yı bir felaketin içerisinde bırakmıştır. Bu haberin basına sızlamadık İçin gerekli önlemleri almış ve kocasını bulmaya çalışmıştır ama ne yazık ki onu bulamamıştır. Bu yüzden çok yakın arkadaşı Joana’nın yarını ile Orlando İle tanışır onun yardım İle de özel bir dedektif tutar. Maximilian Alexander Walker. Hayatında gördüğü ve onunla
2024 123. kitabı
Okunma: 28 Aralık 2024 10:43
Selaaamm, bugün muhteşem bir kitap paylaşımı ile geldim. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama çok çok kaliteli bir film izlemişim hissi içindeyim. #düşpeşime sevgili Sage Taylors kalemiyle tanışma kitabım oldu ve bayıldımmm..Öyle ki konuyu işleyişi, anlatım dilinin sadeliği ve akışı, detayların kusursuzluğu ve maceranın heyecanla sizi sürüklemesi,birde İngiltere ve İskoçya da geçmesi tamam dedim tam benlik:)) İnsan başka ne ister ki!! 752 syf sizi korkutmasın, daha bu kadar olsa okunurdu ! Olivia'nın titizliği ve kuralcılığı yanında Max'ın hınzırlığı ve çapkın sataşmaları şahaneydi.Umuyorum ki başka kitaplarını da en yakın zamanda okurum.Yazarımızın kalemine, yüreğine sağlık olsun ~♡ Şimdi sizler için hemen konusuna geçiyorum, heyecan,gizem, aksiyon ve macera yanında yetişkin içeriğe sahip bir kurgu olduğunu da belirtmeliyim. ♡~Olivia Susan Kelly, küçük yaşta anne ve babasını uçak kazasında kaybettiğinde tüm Kelly şirketleri sorumluluğu ona kalmıştı. Amcasının belli bir zamana kadar bu yönetimde yardımını almıştı. Fakat amcası ve yengeside yine bir araba kazasında hayatlarını kaybedince tüm iş artık Olivia üzerinde yoğunlaşmıştı. Kuzeni Linda ailesinden kalan tek kişiydi. Londra sosyetesinin buzlar kraliçesi dediği Olivia, küçük yaştan itibaren bu şirketleri yönetmek ve ailesinin şerefini korumak üzere yetiştirilmişti.Ölçülü ve disiplinli kişiliğinden hiç bir zaman ödün vermemişti.Hayatına ilk defa parasında gözü olmayan Shawn Bennett girene kadar. Zeki,başarılı ve çekici bu adam önce iş ortaklığı sonra da kalbini almıştı. Altı ay içinde nikah masasına ulaşan çift basının manşetlerindeydi. Düğün gecesi Shawn ın ortadan kaybolması ise tam bir şoktu. Olivia gelinliği üzerinden balayı suitinde terk edildiğini geçen günlerin ardında çok acı öğrenmişti. Peki neden? Çok sevdiği
2025 1. kitabı
DÜŞ PEŞİME Helloooo Sizlere enfes bir kitap ile geldim. Kitabımız 750 sayfa ama bir solukta okunmak istenecek kadar da güzel bir kitap. Geçen yıl başladım bir sene de okudum bitti. Yıla böyle güzel bir kitap ile başlamak da inanın iyi geldi. Bu da demek oluyor ki bütün yıl böyle güzel kitaplar okuyacağım. Aşk , gizem , macera ve aksiyon hepsi vardı. İhanet , yalan , entrika, tutku, ihtiras ve ateş... Sayfalar arası sörf yapmak diye buna derim. Ba-yıl-dım Olivia Susan Kelly ve Maximilian Alexander Walker Olivia meşhur lakabı ile Buzlar Kraliçesi. Takıntıları olan , işine önem veren ve ailesinden kalan İmparatorluğu yöneten genç kadın. Dik başlı , soğuk kanlı, hırçın, kararlıdır de güzel. Çiçeği burnunda yeni evli. Max özel bir birlikte görev alırken yapılan suikast sırasında arkadaşlarını kaybedince kendi sahip olduğu şeyleri de gözden çıkarır. Eşinden ve işinden ayrılıp serseri gibi yaşamaya başlar. Ama o da arkadaşı ısrarı ile bir iş gelip o ana kadar. İşini önemseyen, hırslı, küstah, kurnaz ve yakışıklı... Bu ikili bir araya gelince neler olur dersiniz? Olivia düğün gecesi bir anda ortadan kaybolan kocasının arkasında ki sis perdesini aralamaya kararlıdır. Üstelik bunu itibarını mahvedecek basın ordusundan uzak yapmalıdır. Bunun için bir dedektiflik bürosu ile anlaşır. Ama nereden bilsin karşısında Max gibi biri çıkacak.
2025 2. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2025 14:22
#düşpeşime #sagetaylors "Tanrım Walker, ne işin var burada? -"Adımı dua gibi dilinden düşürmemen ne hoş.En güzeli de artık Bay Walker demiyor oluşun." Selam Birbirine hem bu kadar zıt olup da bu kadar yakışan bir çift daha önce okudum mu diye düşünüyorum. Biri güzel, zengin, inatçı ve evliii. Diğeri ise, kurnaz, yakışıklı, bitmeyen eğlencesi ile o küstah diliii. ) Olivia ile Max'ı okumaya bayıldım.Max'ın rahat tavırları, genç kadına sürekli takılması, kurnazlığı ve o bitmek bilmeyen espirili diliii oldukça kalın kitabın bana nasıl bittiğini farkettirmedi.Karakterlerin arasındaki uçurum ve zıtlık beni adeta içine cekti.Nasıl olacak bunların sonu diyerek merak içinde okudum.Karakerler olsun konunun gizemi ve kurgunun gidişatı olsun çok iyiydi.Sırlar, gizem, birlikte çıktıkları macera ve sonundaki aksiyon ile her şey soru işaretsiz bitti. Olivia Kelly, uzun zamandır aile servetini yönetiyor, herkese ailesine layık olduğunu kanıtlarken, aşık olduğunu düşündüğü adam ile evleniyor.Fakat kocası o gece genç kadını terk ediyor.Herkes rarafından tanınan Olivia bu olay basına sızmadan kocasına ulaşmanın yollarını aramaya başlıyor.Her yolu deniyor fakat başarılı olamıyor bir arkadaşının tavsiyesi üzerine ise yolu Max Walker'e çıkıyor. Max, köpeği ile birlikte yaşayan eski bir istihbarat ajanı.En yakın arkadaşı Orlondo ona sık sık iş verse de o kendi takılmayı seviyor fakat arkadaşı onu yalnız bırakmıyor ve yeni bir iş için tekrar kapısını çalıyor.Max böylesine bir iş almak istemiyor özellikle de böyle bir kadınla çalışmak ona göre değil.Fakat kendisini bu işi almış, dik başlı,hırçın ve oldukça güzel Olivia için çalışırken buluyor.Max İşin içine girip kayıp bir kocayı bulacağını zanneder fakat olay bambaşka yerlere gidiyor. Max kollarını sıvamış bir başlangıç yeri belirlemişti
2024 166. kitabı
SAGE TAYLORS~DÜŞ PEŞİME~ Selam.Bugün sizlere okurken keyif aldığım,heyecanın eksik olmadığı,gizem,aksiyon ve aşkla dolu bir kitapla geldim. sagetaylors ‘ın kaleme aldığı #düşpeşime kitabını okurken kendimi bir film izliyor gibi hissettim ayrıca yazarın Türk olduğunu bilmeseydim çeviri bir kitap okuyorum bile diyebilirdim.Çünkü yazarın hem anlatımı hem de tüm duyguları okura geçirişi çok başarılıydı.Kısacası yazarın kalemine bayıldım.Böyle kaliteli kalemlere bayılıyorum.Karakterlere bayıldım.Olivia’nın hem zekası ve güçlü duruşu şahaneydi.Ah Max yine düşülecek bir adamdı.Kötü karakterler bile çok başarılı işlenmişti.Kısacası ben kitaba bayıldım ve bu türü severlere kesinlikle tavsiye ediyorum. uyarımı da yapıp konuya geçiyorum. Buzlar Kraliçesi Olivia Kelly, küçük yaşta anne ve babasını bir uçak kazasında kaybetmiştir.Bunun üzerine uzunca bir süre onun ebeveynliğini amcası ve yengesi üstlenmiştir.Ne yazık ki onları da feci bir trafik kazasında kaybettikten sonra tek kuzeni ile birlikte baş başa kalmışlardır.Böylelikle Olivia Kelly İmparatorluğu’nun başına geçmiştir.Hayatında kimseye güvenmeyen Olivia bir partide Shawn Bennett’i ile tanışır.Adamla önce iş ilişkisi sonrada duygusal anlamda bir ilişki yaşamaya başlarlar ve Shawn,altı ay içerisinde Olivia’yı evliliğe ikna eder.Olivia’nın statüsü gereği tüm ilgilerin üzerinde olduğu muhteşem bir düğünle evlenirler.Ama düğün gecesi Shawn bir anda ortadan kaybolur ve sabaha kadarda geri dönmeyince Olivia terk edildiğini anlar.Tüm gücünü de kullanarak kocasını aramaya başlar fakat bir iz bulamaz.Yakın arkadaşı aynı zamanda basın danışmanın da önerisi ile bir özel dediktif tutmaya karar verir. Max Walker,donanmada çok başarılı bir asker ve evli bir adamken,son çıktığı görevde yaşananlar yüzünden hayatı bir anda tepetaklak
2024 27. kitabı
Düş Peşime Tek Kitap Macera, sırlar ve aşk içermektedir. Yetişkin İçerik mevcuttur. #düşpeşime #konusu Olivia ve Shawn 6 ay birliktelikten sonra evlenirler. Evlendikleri günün akşamında Olivia geldikleri balayı suitinde terk edilir. Kocasının nereye gittiğini bilmeyen Olivia, kocasını bulmak için dedektif tutar. Max, eski asker (yanlış hatırlamıyorsam) ona gelen kadının teklifini kabul eder. Ama Max'in bilmediği bir şey vardı. Bu kadına karşı hislerinin oluşacağını düşünmüyordu. Peki Olivia'nın kocası nerede? Max'in bu aşkını Olivia nasıl karşıladı? Shawn yani kaçan koca'nın gizemli sırları neydi? Hepsi bu 752 sayfalık tek kitap olan Düş Peşime' de. #düşpeşime #yorum ‌Bu ikili'ye bayıldım. Yazarımız'ın ilk kitabı sanırım ve gerçekten akıcı olduğunu söylemeliyim. Beklentimi karşılayan bir kitaptı. Olivia'nın mükemmel bir karakter olduğunu söylemek isterim. Kesinlikle tanışmalısınız. Max başlarda Olivia gibi bende sinir olsam da onu da sevdim. Shawn (yani kaçan koca) ne fena bir adammış ağzım açık kaldı yani. Macera ve sırlarla harmanlanmış aşk ile heyecanlandırmaya sağlayan bu kitabı okuduğum için mutluyum üstelik tek kitap tekrar da okuyabilirim ve sitelerde çok uygun mutlaka bakmalsınız. Kapak tasarımı, şefaf ayraç, defteri ve karakter kartları çok iyi. Herkesin emeğine sağlık #düşpeşime #lollayayınları #kitabinmelikesi
2025 30. kitabı
Kimi kitaplar en az sayfadan oluşmasına rağmen bitmek nedir bilmez kimi kitaplar, bazı okuyucuların tabiriyle tuğla gibi olanların sayfaları su gibi akıp gitmektedir parmaklar arasında. "Düş Peşime" kitabı da öyle bir eser ki sadece kahramanlarına değil kalemi oynatan yazarına da hayran kalmamak mümkün değildir.  Neden mi, çünkü yazar hanım yolculuğuna tebessümü, eğlenceyi, aşkı; güvenmeyi, dürüstlüğü sadakatı katmış. Aynı zamanda iki zıt karekteri bir araya getirerek macera ile birlikte gizemli ve sırlarla dolu; yolun sonunda ikiliyi bekleyen ne gibi neden ve sonuçların olduğunu bilmeden, hep merak içinde bırakan keyifli bir hayat hikayesi sunuyor. Olay örgüsü bölünmeden sürükleyici bir eser. Buzlar Kraliçesi Olivia Kelly, Londra sosyetenin en büyük zenginlerindendir. Aile servetini diri tutabilmek için kariyerini korumaktadır. Kısa sürede aşık olduğu sözüm ona varlıklı bir adamla evlenir ve evlendiği gece kocası sırra kadem basar. Sosyal medyanın diline düşmemek için bu durumu saklar, perde arkasında ise bir özel dedektif ile anlaşır. Gel gör ki Sherlock Holmes gibi olan Max Walker bir baş belasıdır. Zeki, kurnaz, yakışıklı ve çapkındı. Olivia ise inatçı, dik başlı, hırçın ve güzeldir. Kocasını bulabilmek için çıktıkları bu yolculukta neler olacak? Neler yaşanacak? Ah, sonu aksiyon ve soluk soluğa anlar yaşatacak. Sürpriz isimlerin Olivia Kelly'in karşısına çıkması küçük dilini yutturur. Hiç beklemediği yerden yara alması yürek yakar. Hele ki Max Walker'in öğrendikleri onu çileden çıkarır. Olivia, kocasını bulunca neyle yüzleşecek. Tüm gerçekler ve acılar on sekiz yaş üstü okuyuculara önereceğim "Düş Peşime" eserinde. #alıntılar "Eğer bulamadıysan yeterince aramamışsın demektir." "Bir şey mükemmel gibi görünüyorsa yolunda gitmeyen bazı şeyler var demektir." "Hava
2025 3. kitabı
Okunma: 05 Ocak 2025 01:22
Uzun zamandır aklımda olan bu kitabın yorumu ile geldim. Kitabımız çok kalın, göz korkutucu ama bu sizi korkutmasın çünkü tek kitap, seri değil En azından bu kadar sayfa sonunda yarım kalmayıp mutlu sona ulaşacağınızı bilin Ben bu hikayeyi başka yayından çıktığında da duymuştum. Çok sevilmişti ama gereken değeri göremedi ne yazıkki. Şimdi ise yeni yayınevi ile gerçekten güzel bir baskıyla geldi yan boyaması, şeffaf ayracı harika. Kitabımıza gelecek olursakta, sayfa sayısından korktuğum için araya alacağım kitabı bile hazırlamıştım Ama almadım, alamadım çünkü bir yerden sonra merak beni sürükledi. Yazarın kalemi kesinlikle acemi ve basit değil. Çok iyi yabancı vibe ı veriyor ama tek eleştirim var ki detaylar fazlaydı. Bazı olaylar daha kısa tutulabilirdi. Özellikle çiftin İskoçya’ya gidip orada atıldıkları macera o kadar uzun sürmemeliydi. Oradan döndükten sonraki bölümleri ise soluksuz okudum. Özellikle son 150 sayfaya bayıldım Romantik okurların yanında macera ve aksiyon severlerinde çok beğeneceğini düşünüyorum. Dizi gibi kafanızın içinde izliyorsunuz resmen. Aynı zamanda smut sahneler epey var, bunu da dikkate alalım Kendi adıma yazarın kalemini çok başarılı buldum ve yeni hikayesinin de mutlaka takipçisi olacağım . Kitabımızın konusundan bahsedeyim. Kızımız Olivia, çok zengin ve sosyetik köklü bir aileden geliyor. Annesi babasını kaybetmiş ve soğuk duruşu ile Buzlar Kraliçesi olarak anılıyor. 6 ay aşk yaşadıktan sonra evlendiği Shawn, düğün gecesi ortadan kayboluyor. Olivia ise şirketinin ve sorumluluklarının zarar görmemesi için bunu basından saklıyor. Gizlice bir dedektif tutarak kocasını bulma peşindedir. Eskiden uluslararası haber alma servisinde çalışan ve yaşadığı kötü bir olay yüzünden artık dedektiflik yapan Max bir sebeple kadınlarla iş yapmak
2025 2. kitabı
Veeeee Düş Peşime… Hep söylediğim gibi, bitmesini hiç istemediğim kitaplardan biriydi. Evet, uzun bir kitap ama “keşke daha uzun olsaydı” dedirten türden. Dili sade, anlatımı akıcı… ⠀ Olivia, kendi ayakları üzerinde duran, oldukça kuralcı ve güçlü bir karakter. İtiraf etmeliyim, başlamadan önce onu biraz şımarık sanmıştım. Ama tam tersi… Karakter olarak gerçekten özenilesi bir kadın. ⠀ Max ise eski bir asker. Kuralsız, serseri ruhlu ama karizmatik. ikilinin, Olivia’nın düğün günü başına gelen bir olayla yolları kesişince… Sürükleyici, heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli bir hikâye başlıyor. ⠀ Bazen çok güldüm, bazen içim burkuldu, bazen de kalbim hızla attı meraktan. Romantik sahnelerden polisiye olaylara geçişler çok yerindeydi. Sonu tahmin edilebilir olabilir ama “başka türlü bitseydi” der miydim? Sanmam. ⠀ Wondera bu kitapla gerçekten güzel vakit geçirdi. ⠀ Eğer sen de çok dramatik olmayan ama heyecanlı, eğlenceli, romantik komedi dokunuşları barındıran hikâyeleri seviyorsan… Hiç durma, Düş Peşine.

Sage TaylorsYazar · 0 kitap
Yazar evli, mutlu, iki çocuklu ve kedili. İstanbul'da yaşıyor. Müzik dinlemeyi, yabancı film ve dizi izlemeyi seviyor. Kitap okumaya gençlik yıllarından beri ara vermişti. Son yedi yıldır o arayı kapatmak için deli gibi okuyor ve yazıyor. Daima hayal kurardı ama kurduğu hayalleri kaleme dökebileceğini bilmiyordu. Yazma serüvenine Wattpad'de başladı. Dreame'de de yayınlananlarla birlikte toplam 7 kitap yazdı ve yazmaya devam ediyor. Düş Peşime yazarın ilk basılı eseri ve en sevdiklerinden biri.