2024 157. kitabı
Çocuklar biz bu kitabı okurken çok eğlendik biliyor musunuz? Çocuk kitabı okumanın en eğlenceli yanlarından biri de gözlem.Çünkü kızımla okurken gerçekten onun güldüğünü görmek üzerine birlikte okuyup gülücükler atması kahkahalar atması beni gerçekten o kadar mutlu ediyor ki anlatamam onun eğlendiğini görmek kitaptan bir şeyler aldığını görmek kitabın ona geçmesi beni gerçekten çok mutlu ediyor. Ve birlikte vakit geçirebiliyoruz bu gerçekten paha biçilmez bir zaman oluyor ve benim için ayrı bir mutluluk oluyor. Tabii ki bu değerli zaman sadece benim için de değil çocuğum için de onun hafızasında harika bir değer olarak kalıyor. Çünkü çocuğumuza vakit ayırıyoruz birlikte zaman geçiriyoruz . Bu gerçekten kıymetli bir şey çünkü bu dönemde bunu yapmak zor çünkü çalışan ebeveynler var ama en azından akşamları da olsa birlikte bir kitap okumak apayrı olacaktır. Evvel zaman içinde kalbur saman içinde diye başlayan kitabımız Rapunzel'in saçlarını taratmamasıyla başlıyor ipek gibi sapsarı saçları var ama ne yazık ki taramadığı için ve bakımlarını yaptırmadığı için bitlenmiş ama hiç umurunda değil biliyor musunuz? Annesi ve babası saçlarını taraması, dişlerini fırçalaması gerektiğini ona söylüyorlar ama hiç umursamıyor. Bahçemizdeki ağaç eve giderim orada yaşarım diyor yanına da giderken sandviç ve elma alıyor ve bir de çizim defterini alıyor orada yaşayabileceğini düşünüyor. Ama ne yazık ki Rapunzel'in hiç de düşündüğü gibi olmuyor saçları kaşınıyor kaşınıyor ve bir de üstüne acıkıyor ne yapacağım burada ben diye düşünüyor. Tam o sırada küs de olsa Can'ı görüyor ona sesleniyor arkadaşının yardımıyla da olsa ağaç evden iniyor. Yaptıklarına çok pişman oluyor çünkü okula bit salgınınıda götüren de Rapunzel oluyor. Annesi Rapunzel'in saçlarını tarıyor yıkıyor misler gibi oluyor ertesi gün Can'la birlikte okula dönüyor. (Kitapta bizi en çok eğlendiren kısımda Rapunzel'in evden gitmesiydi aaaa dedi gerçekten gidiyor)
Bitli RapunzelAkasya Asıltürkmen · Mandolin Yayınları · 201854 okunma