ŞİRKET OYUNLARI || SEZEN AKSIN
Ekonomist Defne Dorsay’ın hayatında aşkın yeri yok. O, erkek egemen iş dünyasında, 7/24 dur durak bilmeden çalışan bir CEO. Güvenli bir rutini, sıkı sıkıya bağlı olduğu prensipleri var. Aynı gün tanıştığı, rasyonellikten nasibini almamış iki adam, sakin ve düzenli hayatını adım adım kaosa sürüklerken Defne, iş hayatında içgüdüsel olarak geliştirdiği oyun stratejilerini onlara karşı uygulamaya kalktığında neler olacak?
#daisybloggdan
Merhaba papatyakokuluokurlarım. Karşınızda Ceo evreninden Şirket Oyunları. ÇOK sevgili yazarım @sezen.aksin kaleminden bambaşka bir evren getirdim. Ekonomist Defne Dorsay’ın hayatına konuk oluyoruz. Bir anda karşısına çıkan bu iki adam ile değişen hayatı ve kendini içinde bulduğu bir oyun. Yazarın kalemini seviyorum. Esnaf İşi ask serisine olan hayranligimi biliyorsunuzdur. Farklı bir dünya ile tanışmak çok güzeldi. Evet bazı kelime ve kavramları anlamada zorlansam da kurgusu itibarı ile ekonomi dünyasına giriş yaptırıyor.
Defne'yi okudukça hayran kaldım her seferinde. Ama ne kadar çabalarsa çabalasın annesini bir türlü ikna edemiyor. O evlilik baskısından kurtulamıyor. En çok da hayali ve planlarına, annesinin bu müdahalesinde ki tavırları, bıraktığı his ve kendini anlatmaya çalışması duygulandırdı. Ki kısımları okudukça daha iyi anlayacaksınız . Ama zekası ve stratejilerine ayrı hayran kaldım. Tabi bazen kötü sonuçlarla karşılaştı ama asla pes etmedi. Bir de sürpriz konuklar var ki Defne'yi delirttiler neredeyse. Kimler mi? Oğuz ve Cem tabiki.
Cem ve Oğuz, ikisi de birbirinden zor ama birbirinden sinir bozucu diyebiliriz. Özellikle Defne için. Bu hikayede nasıl bir son olur bilmiyorum. Defne bir seçim yapar mı? Yaparsa kim olsun derseniz, bunun cevabı çok zor. Şuan net şu diyemem çünkü emin degilim. Ama hangisi daha yaki derseniz Oğuz Bey. Bağımsız ayrı bir düştüm kendisine. Maalesef seçim yapmasa da kızamam çünkü O da haklı. Yapar mı ki? Defne'nin kalbi kim diyecek?
Oğuz. Gizemli ve merak ettiren biri. Daha çok okumak isterdim onu. Ama bence ikide çok göreceğiz gibi. Bize sürprizleri olacak gibi. Umarım olumlu olur. Bir ümit işte
Hem Cem hem de Oğuz ikisi de hırslı ikisi de inatçı. Bu oyunun sonu ne olacak bende merak ediyorum ve ikinciye ihtiyaç var. Wger jeyifli ve farklı bir konu arıyorsanız Şirket Oyunları tam sizlik. Bu Ceo wvreni süprizlerle dolu #şirketoyunları #sezenaksın #ceoserisi #artemismilenyum
Şirket OyunlarıSezen Aksın