Selim, hayatına giren kadınların hangisini daha çok sevdiğini bilmeyen, sürekli duyguları üzerine düşünen zengin, yakışıklı, başarılı kırk beş yaşında evli bir adamdır... İki de çocuğu vardır. Eşi Burcu'yu çok sevdiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilir. Ancak eşiyle arasındaki tutku yok olmuştur; belki de başından beri yoktur. İyi bir evliliği olduğunu sürekli kendisine telkin eden Selim, eşinin kendisini aldattığını öğrendiğinde bunu yapmaktan vazgeçer. Oysa ki kendisi de eşini onun arkadaşı Aslı'yla aldatmaktadır.
Burcu'nun kendisini aldatmasını (Burcu'nun dediğine göre bu aldatma sadece platonik) kabullenemeyen Selim, bunu aklından atabilmenin bir yolu olarak kendisini yeni aşklara açmakta bulur. Bengü isminde bir kadınla günübirlik bir ilişki yaşar. O kısımlar oldukça bel altı yazılmış diyebilirim.
Selim, Bengü sayesinde tanığı Zümrüt'e aşık olur. Burcu'dan günden güne uzaklaşır.
Durum ne olursa olsun ne yapacağına bir türlü karar veremez.
Burcu, Bengü, Zümrüt, Aslı. Hangisini gerçekten seviyordur?
Paylaşılamayan erkek Selim... Yazar her ne kadar seni iyi biri gibi anlatmaya çabalamış olsa da seni hiç sevemedim. Kimi seviyorsun, derdin ne anlamak güç. Batın bölümlerini okumak bile seni çözmeye yetmiyor. Maymun iştahlı adam ne olacak. Karınla ilgilenmezsen aranızda soğukluk olur tabii.
Git şimdi cehennemin dibinde takıl birazda.