2025 1. kitabı
DÜŞ PEŞİME Helloooo Sizlere enfes bir kitap ile geldim. Kitabımız 750 sayfa ama bir solukta okunmak istenecek kadar da güzel bir kitap. Geçen yıl başladım bir sene de okudum bitti. Yıla böyle güzel bir kitap ile başlamak da inanın iyi geldi. Bu da demek oluyor ki bütün yıl böyle güzel kitaplar okuyacağım. Aşk , gizem , macera ve aksiyon hepsi vardı. İhanet , yalan , entrika, tutku, ihtiras ve ateş... Sayfalar arası sörf yapmak diye buna derim. Ba-yıl-dım Olivia Susan Kelly ve Maximilian Alexander Walker Olivia meşhur lakabı ile Buzlar Kraliçesi. Takıntıları olan , işine önem veren ve ailesinden kalan İmparatorluğu yöneten genç kadın. Dik başlı , soğuk kanlı, hırçın, kararlıdır de güzel. Çiçeği burnunda yeni evli. Max özel bir birlikte görev alırken yapılan suikast sırasında arkadaşlarını kaybedince kendi sahip olduğu şeyleri de gözden çıkarır. Eşinden ve işinden ayrılıp serseri gibi yaşamaya başlar. Ama o da arkadaşı ısrarı ile bir iş gelip o ana kadar. İşini önemseyen, hırslı, küstah, kurnaz ve yakışıklı... Bu ikili bir araya gelince neler olur dersiniz? Olivia düğün gecesi bir anda ortadan kaybolan kocasının arkasında ki sis perdesini aralamaya kararlıdır. Üstelik bunu itibarını mahvedecek basın ordusundan uzak yapmalıdır. Bunun için bir dedektiflik bürosu ile anlaşır. Ama nereden bilsin karşısında Max gibi biri çıkacak. Bu ikili ilk tanıştığı anda daha ortamda yüksek gerilim hattı hakim olur. Birbirlerini itmek isterken çeker halde bulurlar. Üstelik Max görevini yaparken Liv de ge durmayacak ve onunla birlikte bulduğu ipuçlarını takip edecektir. Bundan sonrası mı bolca macera bolca kahkaha onların başına gelenleri okurken eğlenecek sıraları çözerken dikkat kesilecek ve de sayfaları hızla çevireceksiniz.
Düş PeşimeSage Taylors · Lolla Yayınları · 202449 okunma
Okuyan samimi olunca, yorum da aşırı tatlı ve sıcak oluyor 🥰🙏 Çok teşekkür ederim. Güzel yüreğine sağlık. Kitabımı en çok okumasını istediğim kişilerin başında geliyordun ve sayende bir dileğim daha gerçek oldu 🤗 Var olun. Çokça seviliyorsunuz ❤️ ❤️ ❤️