Puan vermedi·176 syf.·
2025 1. kitabı
Kolektif
8.5/10 · 25 okunma
Gnosei Seauton
Çekim Yasası ile ilgili en önemli şey sanırım KENDİNİ İYİ HİSSETMEK ve iyi hissedecek şekilde davranmaktır. SIR (Secret) kitabından aklıma kazınmış bir cümle: “Herhangi bir durumda ne hissettiğinizden daha önemli bir şey yoktur.” Buna benzer bir cümleydi. Şu 👇 alıntılar da bu kritik duruşa dikkat çekiyor: #221079002 #222436778 #228261517 #228473448 Ve; “Bugün iyilerden olmaya bakın, göreceksiniz ki ilerisi de iyi olacak.” ( Altı Dakika ) .
Gnosei Seauton
“Kimbilir, düşlediğim o yeni çiçekler Belki bu yunmuş toprakta yeşerecekler Gizemli, gürbüz besini buldukları an. -Ey acı! ey acı! Zaman yaşamı yiyor, Yüreğimizi kemiren karanlık Düşman Yitirdiğimiz kanla semirip güçleniyor.” #247683440 .
Gnosei Seauton
“Bizden çıkan enerjiler çevreye gidip orada kalmazlar. Tesirin çıktığı kaynağa geri dönme özelliği olduğu için bizden çıkan tekrar bize geri gelir. Böylelikle yaşamımız içinde negatif enerji yükü fazla enerjiler yaymışsak negatif enerji yükü daha fazla olan enerjilerle karşılaşmamız kaçınılmaz bir sonuç olarak karşımıza çıkacaktır.” ( #194680361 ) .
Gnosei Seauton
. “Bir İnsan kötü bir düşünceyle konuşur ya da hareket ederse, onu ıstırap takip eder. Eğer bir adam saf bir düşünceyle konuşur ya da hareket ederse, onu bir gölge gibi mutluluk takip eder ve asla bırakmaz.” ( Gautama Buddha; M.Ö. 563-483) ( #198591039 ) .
Gnosei Seauton
“TESİRİN , ÇIKTIĞI KAYNAĞA GERİ DÖNME ÖZELLİĞİ OLDUĞU İÇİN; BİZDEN ÇIKAN TEKRAR BİZE GELİR.” ( #163143940 ) .