İtiraf CoHo’ dan bu sene okuyacağım son kitap. Çok Geç, Layla, Verity, Senden Geriye Kalan kitapları gerçekten çok başarılı kesinlikle alın okuyun tavsiye ederim onları ama bu baya hayal kırıklığı yarattı bende. Kitapta en başında mantık hatası var. 15 yaşındaki gençlerin birbirine çok aşık olması ve kızın hamile kalması yani bu mevzunun nasıl bir mantığı var anlamış değilim. İkinci olarak bu kızımızın 21 yaşına geldiğinde karşısına çıkan ilk çok yakışıklı ve farklı adama 12 saat içinde aşık olması ki süresi daha kısa bile olabilir. Arkadaşlar bir bana mı tuhaf geliyor bu kadar kısa sürede aşık olunması. Evet hormonlar devreye girer çok beğenirsin hoşlanırsın ama aşk-sevgi bunlar öyle tanımadan, biraz zaman geçmeden olur şeklinde lanse edilince hikaye ütopik bir boyuta geliyor. Bu iki olumsuzlukla kitap zaten gitmiyor yani söyleyim ben bir noktadan sonra sürüne sürüne okudum kitabı. Güzel olan tek bir şey vardı oda son bölümdü. Son bölüm, bende ciğer bırakmadı gerçekten. Hüzünlü ve kalbimi sızlatan bir bölüm oldu ve kitaptaki erkek baş karakterimizin sakladığı büyük itirafı sonunda okumuş olduk.