2025 1. kitabı
Polisiye romanların usta kalemlerinden biri olan Amerikalı Yazar John Verdon, 2010 yılında yayınlanan ilk romanı "Aklında Bir Sayı Tut" kitabı ile okurlara mükemmel bir gizem sunuyor. Polisiye kitaplara ilgim ve hayranlığım bu kitapla başladı diyebilirim. *Roman, Mark Mellery adında birine  bir mektup gelmesiyle başlıyor. Bu mektupta ondan bir ile bin arasında bir sayı tutmasını ister. Mark Mellery bir numara tutuyor ve bir sonraki kâğıt yaprağında tuttuğu numarayı görüyor. Bu soğukkanlı katil, onu ne kadar iyi tanıdığını kanıtlar ve şimdi intikam için gelir. * Mark, hemen arkadaşı dedektif David Gurney’i arar. Gurney, tüm becerilerini kullanarak bu katili bulmak için ipuçları toplamaya başlar. Bu sırada arkadaşı, katilin kurbanı olur ve bu da emekli dedektifi daha da kızdırır. *Cinayetler tek tek işlenirken hepsinde aklında sayı tutma gizemi oluyor ve dahası cinayetler de sürekli aynı mesaj veriliyor. İçki şişesi ve boğazların parçalanması. *Dedektif Gurney her şeyi bir kenara bırakacak ve tek bir hatayla katili bulmak için elinden geleni yapacaktır. *Polisiye kitap sevenler için okunması gereken mükemmel bir kitap. Henüz okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim. Zeki Ateş Aklından Bir Sayı Tut John Verdon
Aklından Bir Sayı TutJohn Verdon · Koridor Yayıncılık · 20231,650 okunma