Bu kitaba bayıldım fazlasıyla güzeldi ve kendimi bittiği için aşırı boşlukta hissediyorum.Küçük bir kasaba ortamına hazır mısınız? İki huysuz karakterden bahsetmiyorum bile…Ah Cam..Harika bir erkek karakter okudum arkadaşlar. Adalyn ile aralarında ki rekabet harikaydı. Ve Adalyn için zamanla yaptığı şeyler o kadar güzeldi ki. Ve ona diğer herkesin aksine ne kadar değerli olduğunu hissettirecekti.
Adalyn ise gerçekten harika bir kadın karakterdi. Herkesin düşüncesinin tam tersi olduğunu ıspatlamak için verdiği mücadele cidden gözle görülür şekilde etkiliydi.
Adalyn, etrafına öyle sert bir kabuk örmüştü ki bu kabuğun içerisinde kontrollü ve güvende olmak için uğraşmış ama bu kabuğun yıkılması kaçınılmaz olmuştu.
Hayatı boyunca çalıştığı futbol kulübünün yönetim kurulu başkanının üstün başarılı kızı Adelyn Reyes. Kendisine işine adamış ama takımda yaşadığı bir tartışmanın videosu internete düşüp milyonlarca izlenince bütün emeği sarsıntıya uğramış ve bundan sonra oldukça zor bir durumda kalmıştı. Babası sırf kızı olduğu için ona farklı muamele yapmayacağını biliyordu ama bu olay nasıl bu kadar yansımıştı çözmesi gerekiyordu Tâki babası onu Kuzey Carolina’ya sezon sonuna kadar sürgün edene kadar. Haftalar ve aylar sürecek. Babasının yeni keşfettiği ve o tutkuyu değerlendirebileceği bir hayırseverlilik girişimi var.
Adalyn hiçliğin ortasındaki kasabaya gidecek ve yaramaz Yeşil Savaşçılar futbol takımına bir çeki düzen verecektir. Ama o kasabaya adım attığı an ormanın içerisinde uçsuz bucaksız bir yerinde kaza yapana kadar. Olağanüstü kaleci ve Prömiyer lig efsanesi Cameran Coldani’ye çarpana kadar oda yetmez gibi horozuna da çarpmıştı. Cameran yakın zamanda futbolu bırakıp huzur ve sessizlik istediği için bu kasabaya gelmişti hayvanları İle gayet mutluydu ve Yeşil Savaşçılar takımın da antrenörlük yapıyordu. Kimliğini burada ki herkesten gizlemiş ve gizemli hayatının baş rölündeydi. Tâki ona çarpan ve sessizliğin huzurunu bozan bu çılgın kadın İle tanışana kadar. İlk tanışmaları atışmalı olsa da sonrasında fena olacaktı. Kiraladığı kulübesi bir baraka çıkınca burada nasıl yapacağını bilinmezlik bir duygusu bedenine soğuk gibi çarpmıştı Adalyn’in. Üstelik Yeşil Savaşçılar takımında ki çocuklar başa çıkılmazdı. Videoyu gören aileleri de öyle. Böylelikle bir süre onlara antrenörlük yapan Cam’e ihtiyacı vardı. Her ne kadar bu durumdan iki tarafta hoşlanmasa da Adalyn’in yaptığı şantaj sonrası Cam antrenörlüğe devam etmek zorunda kalmıştı ama ikisi arasında ki rakebet birbirlerini oldukça sinir etmeye yetiyordu. Video yayınlandıktan sonra Adalyn en dibi gördüğünü düşünmüştü ama yanılmıştı en dip aslında şimdi başlıyordu. Ama Miami’ye dönüş bileti buradan geçiyordu ve babasını bir kez daha hayal kırıklığına uğratmazdı bu işin üstesinden gelecekti. Adalyn ve Cameron birbirlerini çileden çıkarırken aralarında ki sürtüşme bir çekime sebep olabilir miydi ? İkisi de zamanla geçmişleriyle ilgili olayları paylaştıklarında birbirlerini anladıkları en önemli detayı göreceklerdi.