2025 8. kitabı
Hannah Grace
6.7/10 · 2.476 okunma
Demet Yılmaz
Lan noldu birdenbire 🤨 ne güzel slow burn gidiyorduk bodoslama daldı konuya 😧 çat diye puan kırdım kafamda
Demet Yılmaz
Sizin aranızda çekim falan yok. Beni çıldırtmak mı istiyorsunuz? Sizin. Aranızda. Çekim. Falan. Yok.
Demet Yılmaz
Her üç sayfada bir smut okumaktan gına geldi. Sanki önce smutlar yazılmış, sonra denmiş ki bu böyle çok bariz oldu iki tane de olay koyayım... Ya ikisinin arasındaki ilişkinin gelişimi çok daha güzel neden yapıyorsun bize bu işkenceyi güzel aplam :/
Demet Yılmaz
Aaron'un manipülatif tavırları bana birini hatırlatıyor ama neyyyseee 🙄
Demet Yılmaz
Yemekle şöyle şeyler yaptıklarında aşırı sinirleniyorum. (Tom Holland'ın canlandırdığı örümcek adam filmlerinden birinde Zendaya - ki kendisini çok seviyorum - örümcek hislerini kanıtlaması için diğerine ekmek fırlattığında da sinirlenmiştim.) kitapta suyu boşuna akıttıkları "o" aşırı gereksiz ve saçma sahnede de gerilmiştim.
Demet Yılmaz
Ben en son bu kadar uzun smutu yeraltı edebiyatı çalışırken okumuştum... LAN NEDEN SAYFALARCA SAYFALAR DOLUSU BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN KAĞITLAR KADAR UZUUN SÜRE BOYUNCA İKİ İNSANIN CİNSEL MÜNASEBETİNİ OKUMAK İSTEYEYİM BEN YA OOOOFFFFF kim çıkardı bu smut belasını başımıza yeter gözüm kanadı artık
Demet Yılmaz
Çok ve gereksiz smut var diye en fazla kaç puan kırabilirim hesaplaması yapmaya gidiyorum byes