Zweig Kitapları.
2025 1. kitabı
Zweig ve kitaplarını sevip sevmediğimden hiçbir zaman emin olamadım. Neredeyse birçok kitabını okudum ve her okuduğum kitabında çizginin bir o yanına geçtim bir diğer yanına. Bundan sebeptir ki birçok kitabına net ve kişisel bir yorum yapamadım sevip sevemediğimle ilgili Hayatın Mucizeleri ise kendisini hemen diğer kitaplardan sıyırdı. Öncelikle dili o kadar büyüleyiciydi ki anlatılanların büyüleyici şeyler, çok fazla ruhani hisler olduğunu okurken yazım dilinden bile hissedebilirdiniz. Başta dili olmak üzere Stefan Zweig bu kitabında beni büyüledi. Zaten akan bir kurgu ve dili var. Birkaç saatte bitirebileceğiniz türden bir kitap. Bu sebeple tavsiye aşamasına geçersek kesinlikle alıp okumalısınız. Spoiler vermek istemediğimden içeriğinden bahsetmeyeceğim. Öğretilerle dolu bir kitap mı diye sorarsanız; hayır, elbette değil. Bu kitabı bitirdikten sonra güzel bir anlatım diliyle güzel kurgu okumuş olursunuz. Ki zaten biröok kurgu romanı da böyledir. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar dilerim. Hayatın Mucizeleri Stefan Zweig
Hayatın MucizeleriStefan Zweig · İş Bankası Kültür Yayınları · 202219,1bin okunma