2018 4. kitabı
Harika! Uzun zamandır okuduğum en kaliteli ve en güzel kitap. Meryem ve Leyla... İnsanoğlunun başına gelip gelebilecek en hazin olayların içinde ve dimdik sapasağlam iki kadın. Bir insan daha ne kadar felaket yaşayabilir ki diyorsunuz ama başa gelenlerin ardı arkası kesilmiyor. Ama bize en karanlık gelen gecelerin ardından bile nasıl güneş doğuyorsa, güneş yine doğuyor er ya da geç. Güneş umut demektir çünkü.
Bin Muhteşem GüneşKhaled Hosseini · Everest Yayınları · 2026119,4bin okunma
Çok fazla beğendiğim ve etkilendiğim bi kitap.Ama sana da Tarığın yıllar sonra birden çıkıverip gelmesi ve Leylayla hemen tek sayfada kaçması diğer bütün yaşanan olay örğüsünü zayıflatmamış mı.İnsan birden bu mu yani diyo ya.
Senem Demir
Bana göre olması gerekendi . Olay örgüsü yerinde geldi. Yaşamak için başka seçenek kalmamıştı. Beni düşünürense, o kadar ilkel bir yerde Tarık yıllar sonra çıkıp gelip eve kadar girip sonuçlarını düşünmeden nasıl hareket etti. Başka çaresi de olabilirdi hepsinin kaçmasının.
Insanin yasamasibtanimalasi bemce soyut kaliyor meryem ve leyla iki kadin bemce kadinslrin bu tur ilkel toplumlarda neler yasadigini diger leylalar meryenler acisjndanda gormek gerekir diye dusunuyorum bu ilkel toplumlara baktiginizda ulkemizde her gece gun yara alan cumhuriyet ve laikligin kadinlarin ozgurluk sigortasini iyi gormek gerekiyor
Senem Demir
Tabiki laiklik ve demokrasinin eşsiz güzelliğini görüp şükretmeli ve elimizdeki nimetlere kıymet verip koruyup sahip çıkmalıyız.