2025 7. kitabı
Düşmandan Aşka Tanrıların Savaşı Mektup Arkadaşlığı Büyülü Mektuplar Rakip Romantizm Konusu Yüzyıllardır uykuda olan tanrılar yeniden uyanmış ve savaşmaya başlamıştı.. Dacre ve Enva.. Iris’in tek amacı, Tanrılar uğruna savaşmak için abisini cepheye yolladıktan sonra hem annesine bakmak hem de “Oath Gazette” de köşe yazarlığına terfi etmekti.. Terfiyi almak kolay değildi çünkü rakibi, en az onun kadar bu terfiyi isteyen Roman Kitt’ti.. Aynı zamanda Iris’in abisine yazdığı mektuplar büyüyle Roman’ın eline geçince, aralarındaki düşmanlık bambaşka bir bağa dönüşecekti.. Yorumum AĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞA FAVORİMM YA FAVORİMMM Deliriceemmm Neysee, sakin kalmalıyımm sjxkxkkz Öncelikle, kitaba dair hiç spoiler yememiştim, konusuna dahi çok fazla hakim değildim ve okumaya başlayınca da bunun bir nimet olduğunu fark ettimm İnanamıyorumm.. Yani kitabın, kendisine bu kadar bağlamasına inanamıyorum.. O kadar soft ve gerçek gibiydi kii, kitap değil de geçmişimizi okuyorum gibi hissettim Kitapta aşk, fantastiğe göre daha yoğun işlenmiş ama umrumda değil, daha yoğun bile olabilirdi ahsjsjksksksksk Yani kitapta Tanrılar, ejderhalar, yaratıklar, savaş, büyülü mektuplar var.! Ama çok safe hissettiriyor NASILLL ?? Ve mesela ben reread yapmayı çok sevmem ama bu kitabı ayda bir açar açar okuyabilirim, öyle bir hissiyat içerisindeyim şuan Gerçekten hislerimi cümlelerle anlatamıyorum ama yazarın dilini aşırı sevdim ve bu kitaba hissettiklerimi sanırım başka bir kitapta hissetmedim o yüzden benim için şuan başka bir yerde Iris.. Sarılmak istiyorumm, onu okuduğum andan beri hemde.. Yalnızlığını, güçlü kalma çabasını, kalbinin sesini dinlemesini ve mücadelesini iliklerimde hissettim.. Gurur duydum resmen Roman Çok fenaa ahajajaj İnanılmaz birisi yemin ederim inanılmazzz.!! Düşmanken bile dost sjdkdkskssl Çok kıskandım gerçekten, off Kitabın sonu da zaten kahretsin yani mahvolduk, ikinci kitabı beklerken ağlayarak günlüğüme yazacağım, teşekkürler
Ebedî RekabetRebecca Ross · Olimpos Yayınları · 20251,225 okunma
Kitabı az önce bitirdim ve aynı mod içerisindeyim umarım Olimpos bir an önce 2.yi çevirir