2025 3. kitabı
Katili bulmak için küçük ipuçlarına sahipsiniz ama onları birleştiremiyorsanız vay halinize . Aslında çoğu zaman etrafımızda büyük ya da küçük işaretler vardır . Fark yaratan şey ise o işaretleri birleştirmek . Parçadan bütüne ulaşmak . Cassie de bunu yapabilen insanlardan biri .Tabi bunun yanı sıra eğitim de görmeye başlıyor . Eğitim vesilesiyle yeni insanlarla tanışıyor ve o insanlar da onun kadar özel yeteneklere sahip. Bu kitabı okurken hayrete düştüğüm yerler var . Özellikle katilin betimlemeleri ve içindeki öfkeyi ortaya çıkarmak için seçtiği yöntemler… Katilin kim olduğunu tahmin edebilecek misiniz ? Nüansları fark edip kimin rol yaptığını anlayabilecek misin ? Ama en önemlisi bünyen kaldırabilir mi ? Çünkü genel bir okuyucu kitlesi bu kitabı gönül rahatlığıyla okuyamaz . Birine güvenmek için sadece sözler yeterli olmayabilir . Eylemlerle de desteklemesi gerekir . Ancak güven istatiksel verilere de dayanmıyor .Yani arkadaşım arkan çok sağlam olsa bile sırtından bıçaklayanlar olabiliyor . İyi okumalar dilerim .
Gerilim
ProfilciJennifer Lynn Barnes · Yakamoz Yayınevi · 2019295 okunma