2024 106. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2024 00:00
#colleenhoover takıntımı bilmeyen yoktur. Ne yazsa koşa koşa alırım. Sonra da burun kıvıra kıvıra okurum. Bu benim için bir gelenek oldu diyebilirim. #9kasım çıktığında tabii ki heyecandan yerimde duramadım. Kitap anında temin edildi ama benim yoğunluğum yüzünden anca okuyabildim. İyi ki acele etmemişim. Colleen Hoover yine bildiğimiz gibi... Kadın kitaplar da üçgen aşkı çok seviyor. İlla birini öldürüyor. Sonra kalanları birbiri ile mutlaka sevgili yapıyor. Canım yazarım sen nerede yaşıyorsun? Nasıl bir hayatın var? Niye her kitabında bu konuyu işliyorsun? Tamam burada böyle devam etmiyor ama yaptın mı yaptın! Ufacık bir an olsa bile sinir etti beni. Bir de benim başıma biri yüzünden böylesi bir felaket gelecek ben de onu affedeceğim!!! Yok öyle bir dünya... O kadar yüce gönüllü değilim. #verity #bizimlebaşladıbizimlebitti #bizimle başladı Şu ana kadar okuyup, sevdiğim kitaplar. #herkalpkırılır kitabı da çok güzelmiş. Onu henüz okumadım. Nedense saklıyorum. Sanırım #coho dan umudu kesince bari elimde güzel hatırlayacak bir kitap olsun dedim. Uzun lafın kısası bu kitap bana hitap etmedi.
9 KasımColleen Hoover · Epsilon Yayınevi · 2024421 okunma