·464 syf.····Okunma: 27 Ocak 2025 20:40 Ben bu kitabı nasıl atlatacağım hiçbir fikrim yok açıkçası Okurken ağlamaktan ve sinir krizi geçirmekten canım çıktı. Ah Asır sen bize neler yaşattın böyle İlk kitabına 4.5 puan verip yerden yere vurduğum kitabın devam kitaplarına aşık olup kalbimin kırılacağını nasıl bilebilirdim ki Bu seri ve yazar beni fena taklaya getirdi
Yorumuma geçmeden önce yazarın kitabın başında yazdığı not kısmı ona saygımı tamamen arttırdı, yazdığı karakterleri aklamaya çalışmak yerine bize kinimizi mantığımızı ele almamız gerektiğini hatırlatması 10/10'du
Gelelim kitabın yorumuna; Asır sen nasıl bir salaksın? İlk kitapta kötüsün diye sevmemiştim seni ama bu kitapta tamamen kendi adına bile sınırları zorladın. Defne ile asla aynı durumda olmadınız, aynı şeyleri yaşamadınız bunu anlamak bu kadar mı zordu?
Gerçeklere bu kadar gözlerini kapatmak zorunda mıydın? İnsan sevdiği insana o kalleşliği nasıl yapabilir? Yaparken nasıl bir akıl tutulması yaşadın? Yaptığın şey ödeşmek değildi, ki bunu çok geç olana kadar fark etmedin. Kendi sonunu kendi ellerinle yazdım.
Defne.. İlk kitapta sana salak dediğim için binlerce kez özür dilerim. Bu kitapta gücünün, deliliğinin, aşkın her şeye yetmeyeceğini fark etmenin vermiş olduğu hissiyat unutulmazdı. 17 Numara'nın çığlıklarının hastasıyız ama Defne'nin intikam yeminin delisiyiz.𝟣𝟩 𝘕𝘶𝘮𝘢𝘳𝘢'𝘯ı𝘯 çığ𝘭ı𝘬𝘭𝘢𝘳ı𝘯ı𝘯 𝘩𝘢𝘴𝘵𝘢𝘴ı𝘺ı𝘻 𝘢𝘮𝘢 𝘋𝘦𝘧𝘯𝘦'𝘯𝘪𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘪𝘬𝘢𝘮 𝘺𝘦𝘮𝘪𝘯𝘪𝘯 𝘥𝘦𝘭𝘪𝘴𝘪𝘺𝘪𝘻
Barış, Koray ve Anıl üçlüsü. Bu kitapta resmen üçünüzün ismini uludum. Defne'yi korumak için Asır'a karşı geldiğiniz her sahne de eriyip gittim adeta Koray'ın bir kalbi olduğunu öğrendik sonunda Hastanede ki sahnede birbirinizle vedalaştığınız sahnede kalbimden bir şeyler kopup gitti adeta
Karakterlerin hak ettikleri cezayı alması, her kötülüğün altından bir affedilecek sebep çıkarıp sonra bunu meşrulaştırmamaları kitabın en sevdiğim noktalarından biri oldu Asır'ın sondaki yalnızlığını asla unutamayacağım yazar; mantığım bunu hak etti dese de kalbim paramparça anlıyor musun?