2025 4. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2025 13:06
SERPİL ÜNAL / ODALAR DOLUSU KADIN Selam nasılsınız? Beni bilirsiniz, teması kadın olan, kadının sesini duyurmaya çalışan, kadının varlığını haykıran kitapları okumayı ve o kitaplara kızlarımın kitaplığında yer vermeyi çok seviyorum. Yazar Serpil Ünal bu kitabında, biz okurları on ayrı kadının hayatına konuk ediyor. Bu kadınlar, geçmişin gölgeleri ve geleceğin belirsizliği arasında savrulurken, hüzünlerini, hayal kırıklıklarını, umutlarını ve hayallerini kendi iç sesleriyle dile getiriyorlar. Kadınların hayatlarına dair iz bırakan anıların, mücadelelerin ve duyguların bir araya geldiği bir kitap. Yazar Serpil Ünal, karakterlerinin içsel yolculuklarını samimi bir dille anlatırken, kadın olmanın getirdiği toplumsal baskılara ve kimlik arayışlarına ışık tutuyor. Her bir odada bir kadın ve her bir kadında bir dünya keşfetmek mümkün. Okuduktan sonra üzerine uzunca bir süre düşündüğüm bir eser oldu. Empati yaparak,hikayesi anlatılan kadınlara sarılmak isteyerek bitirdim kitabı. Sizlere de naçizane tavsiyemdir, mutlaka okumalısınız. Kitapla kalın Her Ay Okuyanlar Kulübü
Odalar Dolusu KadınSerpil Ünal · Parla Yayınları · 202418 okunma