2025 1. kitabı
Alan okuması olarak okuduğum bilgilendirici bir eserdi. 10 bölümden oluşuyor. Genel konusu ise kronik yorgunluk sendromu nedir nasıl atlatılabilir? Atlatılırken neler yapılabilir? Hedefler, etkinlikler gibi konular sade anlaşılır bir dil ile ele alınmış. Hepimiz kendimizi yorgun hissederiz nasıl olurda bu yorgunluk kronik hale gelip hayatımızı etkileyebilir bu kitap yorgunluğun psikolojisine iniyor. Bu yorgunluğu kontrol altına almak için hayatımızın birçok yönünde adım adım planlarla gitmemiz gerektiğini herkesin farklı ve ihtiyaçlarının farklı olduğunu bilmemiz gerektiği aksamaların ve iyileşmeye giderken kötü günlerin ne kadar da normal olduğunu kolaylıkla anlatıyor. Kendimizi iyi hissettiğimiz an tüm programımızı yapmaya çalışırız aslında bu iyi gibi görünen fakat enerjimizi çok fazla sömüren bir durummuş. Uyku yönetimimiz, hedeflerimizdeki öncelikler, işlevsiz düşüncelerle endişeyle nasıl başa çıkacağımız gibi konularda da dikkat çekici bilgiler ve bunlar için hazırlanmış bazı tablolar bulunmakta. Bu kitabı sadece okumak değil uygulamakta önemli olan bir durum oluyor. İyi okumalar dilerim
Psikoloji
Gençlerde Kronik Yorgunluk ve Üstesinden GelmekTrudie Chalder · Psikonet Yayınları · 2016348 okunma