·200 syf.·
Aziz Nesin
8.6/10 · 1.969 okunma
1 +1'leme
elif kilic
of buradaki arkadaslarimin yuzde sekseni falan karadenizli oldugu icin cok sinir oluyorum size, normalde karadenizle aramiz cok bozuktur (ilkokuldan zorbam trabzonluydu) ben de her firsatta trabzonspor bokluyodum gecen gun aliskanliktan yine boklarken biraz rizespora da girdim sonra karadenizlilere de sovecekken artik duzgun karadenizliler tanidigimi fark ettim sizin yuzunuzden stres de atamicam artik.
elif kilic
galiba hastaliktan olucem ama bugun deneme var ve deneme kacirmaktan nefret ediyorum insallah kimsenin ustune kusmam🤗
elif kilic
AZ ONCE EN İYİ TYT NETİMİ YAPTİM VE SİNAVA GİRDİGİMDE O KADAR OSURUK Bİ SİNAVMİS GİBİ GELMEMİSTİ BU YUZDEN NETİM DAHA BUYUK SURPRİZ OLDU SOK İCİNDEYİM VE ACABA BEN OLURKEN FARK ETMEDİM OSURUK BASİT Bİ DENEME MİYDİ DİYE DUSUNUYORUM SU AN CUNKU COK ANİ YUKSELDİ COK MUTLU OLDUM EN SON BU NETİ DUNYANİN EN OSURUK DENEMESİNDE YAPMİSTİM CİVİL CİVİLİM
elif kilic
ayrica dun medcezirin METCEZIR diye yazildigini ogrendim tum hayatim yalan su an sanki. birkac ay once de naif degil nahif oldugunu ogrenmistim o da soke etmisti💔 naif baska bi sey demekti ama onu unuttum
elif kilic
taa ne zaman ilk hikayeyi okumustum ve hala devam etmedim ama altinda bos yapmak icin okuyoruma aldim: aglayasim var. calismaya bile vaktim yok kosturmaktan ve beste kalkmak cidden o kadar korkunc ki. okuldan erken cikiyoz diye bi suru vaktiniz var calisin diyorlar ama YOK yol+cogu gunler dershane (birakmak da istemem hani faydasi olmuyor diyemem) VE EN KOTUSU BESTE UYANMAK. cunku eve erken de gelsem okudugumu anlayacak kafam kalmiyor ve surekli uykulu oluyorum. psikolojim cok bozuk. telefon denen aygittan da o kadar nefret ediyorum ki su an hayatlarimiz etrafinda donuyor olmasa aninda birakir tusluya gecerim o kadar yani. ve bunun yksyle de alakasi yok, artik sadece telefondan nefret ediyorum
elif kilic
sinirden kafami duvarlara surtucem denemede kafam bi milyondu zaten O YETMEZMIS GIBI gecen gun hoca 24 test odev vermisti 12sini cozdum mesaj atmis o odev iptal su kitaptaki ilk uc konuyu cozun diye (24 test yine) sabir cwkicem mal kari. neyse fazla testin zarari olmaz mi desem ne desem. O SUREDE MATEMATIK CALISABILIRDIM.
yanlislikla bunu satin almisim💀