···Okunma: 12 Ocak 2018 19:46 Bazı kitaplar vardır ve onlar kalbinizde apayrı bir yere sahiptir. Hatta bu kitapları sadece bir kez bile okumak yetmeyebilir. Sürekli okur da hiçbir şekilde sıkılmazsınız.
Oblomlov hayatı sorguladığım bir dönemde karşıma çıktı. Ve ben Oblomov'a salt roman gözüyle bakmadım. Konusu ilgi çekiciydi ve üslup da oldukça iyiydi. Fakat ben bana hayatı sorgulatmasını sevdim. Bu yüzden tutuldum ona. Okumayı bitirdiğimde kitaba sarılacak kadar bir parçam olmuştu diyebilirim.
Oblomov'a karşı kelimelerim yetersiz kalır. Biraz da tavsiye üzerinden gitmek istiyorum. Öncelikle eser 600 sayfadan fazla. Bu nedenle okumak isteyip de sayfa sayısından dolayı bir türlü okumayan veyahut da okumayı erteleyen arkadaşlar lütfen bunu yapmayın. Ve siz de bayım, kitaba sürekli başlıyor fakat bir türlü bitiremiyormuşsunuz, sonra o öyle yarım kalıyormuş. Evet siz de bunu yapmayın. Biliyorum ilk 150 sayfa zor gidiyor, sıkıcı geliyor. Fakat yavaş yavaş kitap sizi içine çekiyor. Bir şans daha verin derim. Bol okumalı ve bol umut dolu günlerimiz olsun :)