2025 19. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2025 00:42
Agatha Christie kitabı On Küçük Zenci ya da diğer ismiyle On Kişiydiler . Reddedemeyecekleri teklifler ile Zenci Adası'na davet edilin on kişi. Hepsi kendince haklı sebeplerle yola çıkarlar ve nihayetinde , Zenci Adası'na ulaşırlar . Hepsi birbirinden farklı on kişi . Davet edildikleri görkemli lakin ıssız malikane de ise ev sahibini ya da ev sahibesini bulamazlar . Karı koca olan iki hizmetlinin dışında onları karşılayan kimse yoktur. Ve çok geçmeden büyük bir sürpriz ile karşılaşırlar . Her birinin geçmişten gelen karanlık sırları vardır ve ev sahibi her kimse bunu bilmektedir . Hepsi birlikte iken bu sır bir plaktan ortalığa saçılır . Bu korkunç sırları ve birbirleri ile artık adada mahsur kalmışlardır . Havanın da bozması ile adadan hiçbir kurtuluş şansları kalmayınca bir süre sonra gizledikleri bu korkunç sırlarını birbirlerine itiraf ederler ve teker teker ölmeye başlarlar . Kalanlar hem adayı hem de malikâneyi didik didik aramalarına rağmen hiç kimseyi bulamazlar , anlaşılan o ki aralarından biri bu cinayetleri işlemektedir ama kim ? Son sayfasına kadar merakla okuyacağınız bir polisiye.
Edebiyat Polisiye
On Küçük ZenciAgatha Christie · Altın Kitaplar · 201843,7bin okunma