Hep okuyup da beğendiğimiz kitapları paylaşıyoruz. Peki okumasam da olurmuş dediğiniz kitap nedir? Benim Bir Kürt SevdimBir Kürt Sevdim
3.448 Gösterim
Genç Wertherin Acıları Amok Koşucusu Elia ile Yolculuk Kırmızı Pazartesi Milenaya Mektuplar Gerçi okuduğum yaş ve dönemlede ilgileri olabilir şuan okusam fikrim değişebilir ama şimdilik fikrim bu kitaplar
CansCans kırmızı Pazartesi’yi bende çok sevmemiştim.
Bu yorum görüntülenemiyor
.SezgiSezgi telepati ile ilgili kurmaca bir roman basit geldi..
Bunu de ekledik o zaman okunmayacaklara ☺️
Bu Hikâye Senden Uzun OsmanBu Hikâye Senden Uzun Osman alıntılardan okumuş kadar olduk :)
Ben de alıntılardan görüp PDF olarak okudum. İyi ki para verip almamışım dedim 😀
Hiçbir kitaba, okumasam da olurmuş, demedim. Zira, ufkuma bir incelik katsa kâfidir 😇
Öyle ama hocam bazıları da okumaya gerçekten değmiyor
3 tane var ve gerçekten okumasam da olurmuş değil keşke okumasaydım dedim her satırlarını okurken. Elia ile yolculuk :Zülfü Livaneli Kar ve düğüm : Bahtiyar Aslan Gene yalnızlık : Nurullah Ataç
Ayşe KulinAyşe Kulin 4 Gün 3 Gece4 Gün 3 Gece keşke okumasaydım dedim ilk defa bir kitap için. Beni lütfen kıstas olarak almayın belki siz seversiniz.
Çiğdem Kutay AtmanÇiğdem Kutay Atman bunu da okunmayacaklara kaydettim o zaman 🙂