Gönderi

Siz bu cümleyi nasıl tamamlarsınız? Haydi yoruma!
Ataol Behramoğlu bir şiirine, "Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var" diye başlar. Siz bu cümleyi nasıl tamamlarsınız?
Sayfa 19 - KafkaOkur Dergisi, 96. Sayı, Şubat 2025.·Kitabı okudu
Alıntı
·
5,8bin Gösterim
64 Yorum
Yaşam, tıpkı bir ayna misali, yansıtır iç dünyamızın suretini. Gönlümüzden ne verirsek, onu alırız mukabilinde. Sevgiyle yaklaşırsak aleme, sevgiyle karşılanırız; nefretle yoğrulmuş bakışlar, nefretten başka ne sunabilir ki?
Bu yorum görüntülenemiyor
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var; Yaşım kaç olursa olsun, hala insanlara inanıyor ve güveniyorum. Ve her seferinde yanılıyorum.
Galiba yanılmaya da devam edeceğiz.
Hayatta en değerli şey, insanın yanında gerçekten var olan dostları, sevdikleri ve huzur bulduğu anlarıdır. Kitapların sayfalarında kaybolmak, doğanın içinde nefes almak ve sevdiklerimle bir arada olmak, bana yaşamın en saf mutluluğunu öğretti. Zaman bazen hızlı, bazen ağır aksa da, gerçek anlamda huzur, sevgi ve sadakatin olduğu yerde bulunur.
O kadar doğru ki...
Bu yorum görüntülenemiyor
Reklam
Bu yorum görüntülenemiyor
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.