Merhaba, sevgili opiaalar okuyucular . Bugün sizlere yepyeni bir öykü kitabı ile sesleniyorum. Hayvan sever dostlarımız toplanın . Yazarımızın kaleminden dökülen yedi tane güzel öykümüz var. Öncelikli olarak yazarımızın üslubundan bahsetmek isterim. Hiç ”en” olma çabası olmayan , aksine gayet ruhundan geçtiği gibi bize aktardığı için teşekkür ederim. Çünkü yazdıkları hayatın içinden seslenişler . Belki arka odalarında bıraktık bu bakış açılarını , görmedik ya da duymak istemedik ne yazık ki . Beni okurken duygulandırdı bu eser. Vicdanımın benimle birlikte bu kitabı okuduğunu bilmek çok özeldi. Yazarımızın dili ; yarışsız , zorlamadan , akıcılığı ile yarım saate kitabı tamamlatıyor.( ağlama molaları hariç)
ODİN ilk hikayemiz. Benim yüreğim dayanmadı olanlara. Bir köpeğin başından neler geçebilir ve biz insanlar nasıl zevklerimize yenik düşüp bu denli kötü olabiliriz. Eğer bir yerlerde bir canlının hayatını kurtarabilirsek ne mutlu bize. Bir yerlerden bizi duyuyor ise Odin ve Kara ve daha niceleri bizleri affedin. Biz koca dünyaya sığdıramadık ne sizi ne insanlığımızı.
Geriye kalan 6 hikaye de insanlık dersleri ile dolu. Tabii almasını bilene . Okumak isteyen arkadaşlarıma #tavsiye ederim. Bu kitapla yollarımı kesiştirdiği için İlknur teşekkür ederi.
OdinCevdet Güner · Filtresiz Kitap · 202442 okunma