2025 14. kitabı
Bronz.. 1 Şeytan Şeytan Resitali'ne hoşgeldiniz? Aklınızı mı yoksa aşkınızı mı seçiyorsunuz? İmparatoriçe kurdu düzeni, yanında iki kişi ile. Bütün kartları dağıttı. Ama düzen, ihanet ile bozuldu. Yok edilmemesi gereken kart, yok edildi ve en üst kart artık İmparator oldu. Kartlar asla yok edilemezdi, bu kıyamet demekti. Ve kıyamet yıllar sonra, düzeni bozmak için doğdu.. Hisar Alatav. Hayır, sil. His Atalav.. Arkana örgütüne üye olmak demek, dünyaya hükmetmek demekti. Yönetici aileler bunun için varisler dünyaya getirirdi. Bu varisler gerekirse örgüt için dünyadan giderdi. Düzeni bozmaya gelen Hisar, kimliksiz ile karşı karşıya geldi. Düzen ondan önce alaşağı edildi. Başkaldırı yapıldı. Kartlar yeniden dağıtıldı. Ama bir kart hala eksikti.. O eksik kart Hisar ve kimliksizi karşı karşıya getirdi. Kimsenin yüzünü bile görmediği, tanımadığı, Arkana'ya baş kaldıran ve başa geçen adam, kimliksiz adam. Ona Bronz derlerdi.. Karşı karşıya kalan bu ikilinin çok büyük sırları ve hedefleri vardı. Kılıçlar çekildi. Hangisi oyunun içindeydi, hangisi oyunu kurandı, asla bilinmedi. Hayır, sil. Onlar oyunun ta kendisiydi. Çünkü onlar el bebek gül bebek çocuklar değil. El bebek öl bebek çocuklardı. Onlar zarar ve ziyandi.. Onlar kıyametti. Peki onlara tuzaklar kuran, onları bir araya getiren kuklacı kimdi??? Okuduğum en iyi Türk kalemlerden biri Özge Naz. Bugüne kadar nasıl kaçırdım, neden bu kadar geç kaldım, inanın söylenip duruyorum kendime, kitabı bitirdigimden beri. Ve bu kitap sadece başlangıçtı birde. Okuyun demiyorum. Okumazsanız eksik kalırsınız diyorum. Bazı kurgular vardır, asla unutulmaz. Benim için onlardan biri oldu, Bronz. Öyle oyunlar, öyle zekice işlenmiş bir olay örgüsü var ki, merakinizdan uyuyamazsiniz. Çok kaliteli bir hikaye bırakıyorum sizlere, pamuklara sarın. Ayrıca kitabın tasarımına, çizimlerine de değinmeden edemeyeceğim. Resmen kitaplıkta parlıyor..
BronzÖzge Naz · Guardian Yayınları · 20243,009 okunma