2025 4. kitabı
#kitapyorumu #seldaileoku #bronzşeytan GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OLMA... EL BEBEK GÜL BEBEK DEĞİL; EL BEBEK ÖL BEBEK... . Altı kişiden oluşan bir masa... Dünyayı yöneten karanlık güçler ve ellerindeki kartlar... İstenilmeyen bir varis... Bu karanlık düzenin içine girmeye mecbur bırakılan Hisar Alatav... Kayıp günlük ve çalınan kart... Kayıp günlüğün peşinde olan Hisar, nam-ı diğer His... Çalınan kartın peşindeki Bronz... Şeytan ile anlaşma yapmaya hazır mısınız? . Şimdi diyorsun ki bu kadın neler diyor? Şimdiye kadar bu türde bir kitap okumadım ve beni fazlasıyla etkisi altına aldı. Bazı olayları gerçeklerle birleştirdim ki fazlası var eksiği yoktu. Biraz bu durum hakkında bilgi sahibiyseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Düz mantıkla okuyanlar dediğimi anlamayacaklardır. . Evet az biraz içimi rahatlatmam lazım. Bu kitaba göre konuşuyorum, şu anne müsveddesine iyi ayar oldum. Ruslar'ın, ülkeleri gibi soğuk insanlar olduğunu bir kez daha anlamış oldum ama annelik hormonlarım işin içine girince kadını benzin döküp yakasım geldi. İçimden geçenleri yazmaya kalksam KGB beni sağ koymaz. . Tâbi bir de gözü kara kızımız,His var. Ben normal insan sevmiyorum. Biraz manyak olacak. Cesaretine hayran kaldım. Yaptıklarına saygı duyururum. Zira geçmişi çok acıydı. Ama bir ipte de iki cambaz oynamaz. Üstelik ne demiş atalarımız, yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Sen karşındakini kolay lokma zannettin. Lakin şeytanın esas oyununu daha görmedin. Bakalım bu işten nasıl sıyrılacaksın? . Ne yazık ki, hiçbir çocuk anne babasını seçemez. His içinde bu durum söz konusuydu. Bu kadar acımasız olmasının sebebini çok uzaklarda aramamak lazım. Ama Bronz'a yaptıklarını hiç tasvip etmedim. Velhasıl kelam iki tehlikeli insan yan yana gelirse ortalık yangın yerine döner. . Karanlık güçler, aksiyon, bilinmezlik, gizem, sırlar, heyecan... Rusya-Türkiye hattında yaşanılan olaylar... Henüz kafamdaki sorulara cevap bulamadım. Bakalım devam kitabında bulabilecek miyim? Bazı sahnelerde betimlemeler vardı ama ben konuya sabitlenmiş durumda olduğum için gözüme batmadı. O son sahnede koptum zaten. Nasıl bir çıkış olacak fazlasıyla meraktayım. . özge naz @bronzvi @guardianyayinlari @kitap_pinari_35 . #gizem #heyecan #sırlar #aksiyon #karanlıkgüçler #heyecan ##fyp #kitapaşkı #kitaptavsiyesi #kitapönerisi #bookstagram #kitapkurdu #bookworm #bookstagrammer #okumakgüzeldir #okumakayrıcalıktır #okumaközgürlüktür #okumayıseviyorum #readers #booker
BronzÖzge Naz · Guardian Yayınları · 20242,980 okunma