2025 23. kitabı
Serinin 6 ve 7.cildinde olaylar çok heyecanlı bir hal aldı ve seri resmen kademe atladı.Merakla 8.cildi bekliyorum .Ayrıca yazar ve çizerimiz yani "mangaka" mızın bir diğer serisi "Brutal"ile olan şaşırtıcı bağlantısına değinelim. Mano Reji merkezi polis teşkilatına bağlı adli tıp biriminde garip bulunan ama işinde oldukça iyi olan bir memur.Fakat sakladığı bir sırrı var.24 yıl önce okuldan eve geldiğinde bütün ailesinin cesetlerini bulur.Abisi anne-babası-ablasını öldürdükten sonra intihar eder.Mano bu olayı ablasının bir öğretmeni ile gizli gizli yıllarca araştırmaktadır.Bulgular 24 yıl önce davanın üzerinin örtülmesine neden olan emniyet müdürü Dan Takashi'nin oğlu Dan Hiroki'ye çıkar.Dan Hiroki artık cinayet masası müdürüdür.İşte bu karakter "Brutal "serisinin dışarıdan örnek görünen ama özelinde suçluları dişe diş göze göz cezalandıran psikopat ama sevilen karakteri.Burada ise oldukça korkunç çiziliyor.Bulmacanın son parçası. Arka planda adli tıp biriminin çözdükleri olaylar devam ederken Mano'nun kişisel gerilimli hikayesini de merakla okuyoruz.
Trace - Cilt 7Kei Koga · Athica Yayınları · 202425 okunma