Trace - Cilt 7

Japonya

Çok az kaldı...hissediyorum.
·200 syf.·
2024 134. kitabı
"Geçmişi görmezden gelemiyorsun. Bu kadarına karşı çıkmıyorum. Ama bu şekilde geleceğini, mutluluğunu göz ardı etmen...doğru mu?" "Hep o günde takılıp kaldım. Gelecek veya mutluluk beni kurtarmayacak." Herkese selam. Ya şu mangalarda her şey iyi hoş da şu isimlerin zorluğu...Zaten kim kimin nesiydi diye hatırlamaya çalışmaktan kafam hallaç pamuğuna dönüyor bir de bu Japon isimler işimi ekstra zorlaştırıyor djdjdj. Neyse yine çok güzeldi tadına doyamadım diyebilirim. Yalnız ben Brutal adlı mangada Dan'i baya baya severken bu mangada kendisinden nefret edersem yazarı tebrik edeceğim. (Aynı kişiye iki zıt duyguyu aynı anda besletmek her yazarın harcı değildir.) Zira şuan benim anti-kahraman Dan'e olan sempatim git gide azalmaya başladı. Umarım her şey göründüğü gibi değildir ve ben yanılıyorumdur. Hemen bu cildin konusuna geçeyim; Mano Reiji şefimiz 24 yıl önce yaşanan ve ailesinin her üyesini kan dondurucu bir şekilde kaybettiği "Nerima Cinayetleri Davası"'ndaki sır perdesini aralamaya devam ediyor. O dönemde olayla ilgili dava materyallerine sahip Tomaru Ryouhe'ye ulaşıp ailesinin başına gelenlerin sorumlularına kendi adaletini işletmek için canla başla çalışan Mano'yu yine 24 yıl önce aynı davanın üzerinin örtülmesine neden olan emniyet müdürü Dan Takashi'nin oğlu Dan Hiroki ile karşı karşıya getiriyor. Mano'ya göre ulaşılması gereken puzzle'ın son parçaları Dan Hiroki'nin elinde. Peki kendisinden her şeyini alan cinayet masası müdürü Dan Hiroki'yi alt etmesi mümkün olabilecek mi? Herkese keyifli okumalar. Trace - Cilt 7 Kei Koga Puanlamam; İlk üç puan emeğe verilmektedir. 4-Çok kötü 5-Kötü 6-Orta 7-İyi gibi gibi 8-İyi 9-Mükemmel 10-Daha ne olsun be!
·200 syf.·
2025 70. kitabı
Şuana kadar okuduğum ciltler içinde en iyisiydi. Dan gizemi nasıl sonuçlanacak gerçekten merak ediyorum. Dan zaten normal bir karakter değil ama bu ciltte sadist ve sapık duruyordu.
Manga
2025 56. kitabı
Ben ne okudum şimdi. Bir sonra ki cilt için o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Sanki Mano'nun ailesini cinayetinin çözümlenmesinde adım adım sona geldik gibi hissettiriyor. Sonra burada bizi bir ters köşe bekliyormuş gibi hissettiriyor. Beklentilerim ve hislerim ne olursa olsun macera son hız devam ediyor. Bir yandan da çok canım sıkkın. Benim Brutal 5 serisinden hayranı olduğum antikahramanım Amir Dan'ın burada gerçek kötü adam olma ihtimalini düşünmek bile üzülmeme sebep olurken okuma zevkimi daha bir katlıyor. Yazara hayran olmamak elde değil. Ama yine de bir ters köşe umuyorum. Mano'nun ailesinin katili Dan olmasın istediğim için de olabilir tabii ki. Gelelim bu ciltteki diğer olaylara. Aslında bir tür aile trajedisi yine adli tıp sayesinde açığa çıkıyor ve gerçekler burada mutluluk ile karşılanıyor. Mano ise bence ailesi ölmeseydi yaşamının olması gereken hali ile olanlar arasında sıkışmış durumda. Bazı gerçekler ortaya çıksa da somut kanıtlara ulaşmak halen çok zor. Nerima cinayet davası daha kaç aileyi ve soruşturmacıyı etkileyecek. Trace - Cilt 7 Kei Koga
2025 23. kitabı
Serinin 6 ve 7.cildinde olaylar çok heyecanlı bir hal aldı ve seri resmen kademe atladı.Merakla 8.cildi bekliyorum .Ayrıca yazar ve çizerimiz yani "mangaka" mızın bir diğer serisi "Brutal"ile olan şaşırtıcı bağlantısına değinelim. Mano Reji merkezi polis teşkilatına bağlı adli tıp biriminde garip bulunan ama işinde oldukça iyi olan bir memur.Fakat sakladığı bir sırrı var.24 yıl önce okuldan eve geldiğinde bütün ailesinin cesetlerini bulur.Abisi anne-babası-ablasını öldürdükten sonra intihar eder.Mano bu olayı ablasının bir öğretmeni ile gizli gizli yıllarca araştırmaktadır.Bulgular 24 yıl önce davanın üzerinin örtülmesine neden olan emniyet müdürü Dan Takashi'nin oğlu Dan Hiroki'ye çıkar.Dan Hiroki artık cinayet masası müdürüdür.İşte bu karakter "Brutal "serisinin dışarıdan örnek görünen ama özelinde suçluları dişe diş göze göz cezalandıran psikopat ama sevilen karakteri.Burada ise oldukça korkunç çiziliyor.Bulmacanın son parçası. Arka planda adli tıp biriminin çözdükleri olaylar devam ederken Mano'nun kişisel gerilimli hikayesini de merakla okuyoruz.
Puan vermedi·200 syf.·
2024 200. kitabı
Herkese merhaba Trace serisinin yedinci mangasıyla karşınızdayım. Bu mangada Mano Reiji şefimiz 24 yıl önce yaşanan ve ailesinin her üyesini kan dondurucu bir şekilde kaybettiği "Nerima Cinayetleri Davası"'ndaki sır perdesini aralamaya devam ettiğini okuyoruz. Bu mangaya bayıldım. Trace mangasına bayılıyorum. Mano şefimiz yavaş yavaş geçmişi belli olmaya devam etmektedir. Katil şu ana kadar belli olmadı kafa karıştırmaya devam ediyor. İsimler belli olsa yüzde yüz katil budur denilmiyor. Nerimiya olayını artık çözsünler istiyorum Hiroki Danla sevgi-nefret ilişkisi oluştu aramızda umarım sonunda bu olayın suçlusu o çıkmaz. Tabiiki de başka cinayetler okumaya devam ediyoruz. Mano şefimiz yine azimli ve çalışkanlığı devam etmektedir. Mano karakteri favori karakterim gerçeği ortaya çıkması için elinden geleni yapıyor. Tabiiki de romantik sahneler yok. Keşke olsa dört gözle romantik sahneleri bekliyorum.Manga sürükleyiciydi. Değişik cinayet hikayeleri yer alıyor. Hiç beklenmedik olaylar ve hikayelere tanık olduk. Bir cinayetin hikayesi beni etkiledi. Detaylı anlatmıyorum. Spoiler olur. Arada adli tıp hakkında bilgi verilmesini sevdim. Size bir uyarıda bulunayım. Öncellikle bu manga gerçekten +15 bir mangaydı. Evet, çok büyük sahneler yok ama buna rağmen olan sahnelerin gerçekleri, olayları, gösterilişi tam +15’di. Sonu heyecanlı bitti. Trace 8'i dört gözle bekliyorum. Polisiye, adlı tıp tarzı kitap ve dizileri seviyorsanız bu mangayı da seversiniz diye düşünüyorum.
2024 44. kitabı
Hep en haycanlı yerinde bitiyor. Bu ciltte çözdükleri olay çok duygusaldı. Ama ben şu nerimiya olayını artık çözsünler istiyorum hiroki danla sevgi-nefret ilişkisi oluştu aramızda umarım sonunda bu olayın suçlusu o çıkmaz. Sonuçta o zaman Brutalda onu boşuna sevmiş olucam. Tamam yani karakter iyi biri sayılmaz ama lütfen bu kadar da kötü biri olmasın. Trace 8 i sabırsızlıkla bekliyorum.