Trace - Cilt 9

Japonca
Orijinal Ülke:
Japonya

2026 19. kitabı
Mano'nun ailesini hikayesinin gerçeklerini bir solukta bitirdim. Yine hayranlıkla okuduğum bir cilt oldu. Bu seriyi ve yazarın diğer serisi Brutal'i çok sevdiğimi hep söylüyorum. Hikaye bitmedi. Devam edecek. Daha okuyabileceğimiz 4 cilt olması sevindirici. Bundan sonrasi seriyi okumayanlar icin spoiler icerir. Adli tıp uzmanı Mano Reiji'nin ailesinin cinayeti hakkında ki tüm gerçekler açığa çıkmış hatta eski Amir Dan Hiroki katili birlikte cezalandırmayı önerir. Fakat Mano bir cezalandırıcı değildir. Gelişen olaylarda Dan kaçar ve Mano soruşturma sonrası işine döner. Yeni cinayet müdürü Mitaka Ayako ilk iş olarak adlı bilimler araştırma enstitüsü kurar ve Mano orada çalışmaya zorlanır. Kadın müdürün tek amacı eski Amir Dan'ı yakalamaktır. Trace - Cilt 9Trace - Cilt 9 Kei KogaKei Koga
·220 syf.·
2026 24. kitabı
Herkese merhaba Trace serisinin dokuzuncu bölümüyle karşınızdayım Bu mangada Mano'nun ailesinin cinayetinin gerçekleri açığa çıkmasını okuyoruz. Bu mangaya bayıldım. Trace serisini çok severek
2026 21. kitabı
Bu seriyi çok seviyorum adlı tıp la ilgili olduğum için okuması çok zevkli deli psikopat polisimiz hiroki ve mono yu okumak hep zevkliydi 9.cilde kadar sonunda mono nun aile cinayet davasını bitirdik şimdi dan hiroki yi arama macerası başlıyor umarım hemen çevirirler