···Okunma: 14 Şubat 2025 16:13 Behçet Hoca üniversiteden hocam. Zar zor 7 senede bitirdiğim üniversitemde pazarlama derslerini veriyordu kendisi. Zamanında derste işlediği programın inceliklerini öğrenmek için youtubeda araştırma yaparken bulmuştum kanalını. O zamanlar program ve pazarlama hakkında videoları vardı. Sonrasında liyakat problemi, torpil, markaların bizi kandırıp kazıklamaları gibi çeşitli konularda video çekmeye başladı. Kanal gittikçe büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Canım hocam gerçekleri haykırmaktan vazgeçmiyor. Bunun başına iş açabileceğini de biliyor -ki açmış durumda- ama ona rağmen bildiklerini, gördüklerini söylemekten çekinmiyor. Kanalının gelirlerini bağışlarken artık bir süre avukat masrafları için kullanacağını da söyledi videolarında. O kadar avukata ihtiyaç duyuyor yani. Kitapta bahsettiği laboratuvarda biz de "not karşılığı" denek olarak yer almıştık bu arada. :D
Genç yaşta başarılı bir profesör olmasına rağmen gerçekten tam bir halk adamıdır hocam. İlk derste ayağında decathlondaki gri renkli kalenji marka spor ayakkabıyı gördüğümde anlamıştım halk adamı olduğunu. Elinden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırdı bizlere. Kitabı da bir çırpıda bitti. Boş beleş kişisel gelişim kitaplarına benzemeyen "gerçek" bir kitap yazmış hocam. Bizlere de okumak düşer. Kanala da abone olalım lütfen.
Bu arada hocamın dinAzorlar konusundaki protestosuna gerçekten çok güldüm. :D