2023 16. kitabı
Çok uzun zamandır yazmak istediğim bir inceleme olacak. Bu kitabı öven, öneren pek çok insan gördüm ve ben de bir öneri üzerine okumuştum. Ancak benim bu kitabın sonuna gelmem biraz kendimi zorlama ile olmuştu. Normalde her adımını tahmin ettiğim, yazımı çok basit kitaplar okumaktan kaçınır ve kitabın en kötü ihtimalle başlarında iken bunun kararını verir ve okumayı bırakırım. Eğer ki küçük yaşlardan itibaren pek çok kurgu, roman veyahut hikaye okumuş biriyseniz önermeyeceğim bir kitap. İçerisinde maksimum düzeyde yaşanabilecek olumsuz olayların karakterlerin başına gelmesini konu alıyor. Okuma alışkanlığı olmayan insanlar için belki okuması kolay görülebilir, artısı budur. Hikaye olarak etkileyiciliği benim açımdan öngörülebilir ve numarasız olduğu için düşük. Olumsuz ne varsa bunların hepsi basit bir şekilde karakterlerin üzerine çöktürülmüş gibi. Bayılanı çok ancak edebi açıdan çok daha katkı sağlayacak, yine aynı konulu birçok kitap bulabilirsiniz. Popüler olan kitapların bir noktada olayı zaten basit olması olabilir. Bu konu kişilerin okuma deneyimleri ve geçmişlerine bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Ben 1.5 sene önce 21 yaşımda okuduğumda bu hisler geçmişti ve hala bu konuda netim.
YaşamakYu Hua · Jaguar Kitap · 202670,4bin okunma