Söz MÖ 400 yılına ait! Sizce Neden Böyle?
~ "Bugünün gençleri lüks ve gösteriş düşkünü, saygısız, başkaldıran, geveze ve obur yaratıklardır." ~
Sayfa 98 - Elma Yayınevi·Kitabı okudu
··1 alıntı·
2 +1'leme
2.021 Gösterim
Hocanın dediği şey.. Bu Ergen Sefiller.. "Beyinsiz".. lütfen Beyinleri kemale erene kadar anlayış gösterin.. Geçmişte de Bugün de Gelecekte de " Beyinsiz " olacaklar bu Ergenler.. 🤷
Değişmeyen gençler mi yoksa onları öyle gören yetişkinler mi diye sorsanız daha iyi olur bence🙂
Zeki insanın hali başka oluyor 👌👏👏
1 yanıtı göster
Her devre göre bir sonraki nesil farklı geliyor sanırım.Kuşak çatışması oluyor dediklerim anlamsız gelebilir ama bir iki nesil önceye göre aldığımız bir ürün bile gereksiz para verilmiş bir eşya gelebiliyor.Bir nesilden bir nesile zihniyet değişmiş oluyor.Hakkını aramak, doğruları söylemek bile saygısızlık, edepsizlik ya da başkaldırı olarak lanse edilebiliyor.
Geçmiş geleceğin aynasıdır... Gençlerde bizim aynamız. Eğer aynada bir problem görüyorsak, ilk kendimizi düzeltmeliyiz.
Aynada problem olmaz ama neyse 😁
1 yanıtı göster
Dönemler değişse de kendini toplumda var etme çabası değişmiyor sanırım toplumun sizi kabul etmesi için ya kendinizi kıyafetlerle göstereceksiniz ya da kendinizi kabul ettirmenin farklı bir yolunu bulacaksınız...
Haklısınız hocam 🙏🏻👍