2025 25. kitabı
Okunma: 20 Şubat 2025 15:23
Severek evlendiği kocasından ve mukemmel görünen hayatından bir gün sıkılarak kendini yetersiz ve gereksiz hissedip, lise aşkıyla karşılasinca yeni bir maceraya atılan kadının öyküsü. Bu kitapta eşini aldatan Linda’nın yaşadıkları ve ruh hali kaleme alınmış.Yaşananlar bizim Kültürümüze, Edebimize tamamen ters.Edebi olarak çok üst şeyler beklememenizi öneririm.
AldatmakPaulo Coelho · Can Yayınları · 20149,4bin okunma
Ben de bilinen bir yazar diye almıştım bu kitabı ama sonra çok pişman olmuştum aldığıma, uzun bir aradan sonra çok okunanlarda aynı yazarın "Veronika ölmek istiyor" kitabının çok okunup beğenildiğini görünce , konusu da dikkatimi çekmişti açıkçası bir şans daha vereyim dedim ve çok beğendim. Verdiği msj çok hoşuma gitti her şeyden önce. Aynı yazarın bu iki kitabı birden yazması şaşırmıştı beni. Okumadıysanız tavsiyemdir. İnceleme çok yerinde olmuş elinize sağlık.
Bu kitabı okurken çok zorlanmıştım. Yazara veda kitabım oldu. İlerleyen zamanlarda fikrim değişmesse bir daha aynı yazardan asla okumam. O kadar sıkılmıştım. İncelemeniz aynı hissiyatta olduğumuzu göstermiş. Az ve öz konuya değinmişsiniz.