Kırgın Fısıltılar
2025 18. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2025 01:35
Kusursuzca Kusurlu serisinin 2. kitabı, zaten ilk kitaptan daha çok beğeneceğim beklentisiyle başlamıştım ve yanılmadım da. Bu sefer bize Mikhail ve Bianca'nın hikâyesini anlatıyor ve ikisini de çok sevdim. Kızlar... eğer bir bakışıyla ortalığa alev aldıracak kadar sert, dışarıya hır karısına mır, yaralı mı yaralı, güzel seven bir erkek karakter okumak istiyorsanız alın size Mikhail:)). Yazım tarzı yine çok yüzeysel olduğu için karakterlere istediğim gibi bağlanamayacağımı düşünüyordum ama Mikhail'i sevmeyip de ne yapsaydım... Aslında yazım tarzının yüzeyselliği yine göze batıyor, özelikle de Mikhail'in trajik geçmişini anlatmak için çok çok yetersizdi ama sorgulamayı bırakacağım artık. Mantık hatalarına dikkat etmeyi bıraktım zaten, o kadar hızlı ilerliyor ki önceki incelememde dediğim gibi, yazar sorgulamamıza fırsat vermiyor. Bunun yanında özellikle hoşuma giden bir şey söyleyeceğim kitapla ilgili. Genelde her kitabın bir başka çifti anlattığı serilerde yazarların en sevdiği bir çift olur ve her kitapta onları hikâyenin başrolü yapmaktan çekinmezler ama bu seride şimdiye kadar (daha 2 kitap oldu) buna rastlamadım. Herkes kendi hikâyesinin başrolü, Nina ve Roman kitaba dahil olduklarında Mikhail ve Bianca'nın rolünü kapmaya çalısmadılar ve fark ettim ki ben Nina ve Roman'ı seviyormuşum ahahah ama tabi Bianca ve Mikhail'den çok değil bebişlerim<333 Bir de her mafya kitabında olur ya, tam her şey yoluna girdiğinde ana kadın karakter kocasının ne kadar da 'korkunç' işler yaptığını bir anda fark edip onu terk eder ve biz sıkıntıdan patlaya patlaya erkek karakterin kendini affettirmesini okuruz sayfalarca, işte bu kitapta o da yoktu. O yüzden bu kitabı daha çok sevdim. Yine ilk kitap gibi su gibi akan, betimleme diye bir şeyin olmadığı, çıtır mı çıtır çerezlik güzel bir kitaptı. İyi okumalar dilerim.
Kırgın FısıltılarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20232,264 okunma