2025 10. kitabı
#kitapyorumu #seldaileoku #gataca Bu kitapta geçen bilimsel verilerin çoğu gerçektir. Göze ne kadar inanılmaz görünürse görünsün, yanallık ve şiddet bağlantılıdır. Solaklar vahşi değil, sadece vahşi toplumlarda daha kalabalıktır. . Kan içinde bir maymun, ayaklarının dibinde kâğıt ağırlığıyla dövülüp ısırılmış kurban, yirmi beş yaşında biyoloji öğrencisi Éva Louts.. Buzulların içinde bulunan, otuz bin yıl öncesine dayanan Neandertaller.. Tarih öncesi insanlar, barbarlar ve hepsi de solaklar... Aşırı derecede şiddet içeren bir cinayet mahalli... Baş aşağı çizilmiş tuhaf bir resim... Belli bir sebebi olmayan katliamlar... DNA, genler ve evrim... GATACA'ya girmeye hazır mısınız? . Size kitabın içeriğini başlıklar altında yazdım ama bu yazdıklarım hiç bir şey değil inanın. Bu sadece fragmanı. Yazarın kalemini sevmiştim ve her kitabında bu sevgim kat be kat artmıştı ta ki GATACA'yı okuyana kadar... Şu an ki sevgim nirvanaya ulaşmış durumda... Okurken farklı bir boyuta geçtim. Olaylar zinciri o kadar heyecanlı bir haldeydi ki, bu sonu hiç beklemiyordum. Yapılanlar, yaşanılanlar ve yaşanacak olanlar... Mantık çerçevesinde baktığımda çokta garip gelmedi. Çünkü artık dünya bizim bildiğimiz masum dünya değil ve ne yazık ki hepimiz birer kobayız. . @kitap_kolik_bir_kadn bu seriyi pandemiden önce bana hediye etmişti. Ama yaşadığım durumlar yüzünden okuyamamıştım. Geç bir okuma oldu ama çok güzel oldu. Teşekkür ederim cancazım. . Ve Rüya ile okumaya karar verdik. Yine kendimi durduramadım ama artık alıştın bu durumuma.Arkada dönen muhabbetlerde ayrı bir mutlu oluyorum. Teşekkür ederim kuzum. . Kitap için başka yorum yapmayacağım. Zira büyüsünü bozmak istemiyorum. Anlatmak isteyipte anlatamadığım o kadar olaylar var ki... İlk sayfasından son sayfasına kadar kitabı yaşadım. Dikkatli okunması gereken bir kitap ve asla boş bir kitap değil. Yazarın kalemi ile tanışanlar benim ne demek istediğimi çoktan anladılar. Bu bilimsel cinayetleri sizinde yaşamanızı can-ı gönülden istiyorum. Mutlaka bu seriyi kitaplığınıza ekleyin mutlaka... Bir serinin daha sonuna geldim. Yazarın kitapları devam ediyor ama biz de ne yazık ki bu kadarı var. . #franckthıllıez #polisiye #polisiyegerilim #tersköşe #psikolojikgerilim #gizem #fyp #kitapaşkı #kitaptavsiyesi #kitapönerisi #bookstagram #kitapkurdu #bookworm #bookstagrammer #okumakgüzeldir #okumakayrıcalıktır #okumaközgürlüktür #okumayıseviyorum #readers #booker #kendikitaplarım #reklamdeğildir
Polisiye / Gerilim
GatacaFranck Thilliez · Pegasus Yayınları · 201672 okunma