···Okunma: 01 Mart 2025 01:11 Kitabımız fantastik türde yazılan bu fantastik kitap da kedi adamlar ve kedi kadınlar ile ilgili. Karakterimiz Faythe çok inatçı, dikbaşlı ve dediğim dedik çaldığım düdük diyen bir karakter. Kitabımızın dünyasında dişi kediler nadir bulunduğu için çok önemliler bu yüzden Faythe’nin ailesi Faythe’nin kendileriyle kalmasını ister tabi Faythe yine dikbaşlılığını kullanaraktan üniversiteye gider bir gün üniversitede gurur yani kendi dost kediler dışındaki bir kedinin Serserilerin kokusunu alır daha sonrasında da bu serseri, faythe ve kedi adamlar arasında olaylar meydana gelir. Kitap güzel yazılmış sadece karakter biraz fazla dikbaşlı ama kedilerin çoğu da öyle değil mi zaten özellikle dişi kediler! Kitapta kaçma bölümü sanki biraz hızlı yazılmış, üstün körü olmuş gibi ama en azından uzatarak yazmamış yazarımız insanları sıkmamış bence bir kitabın olması gereken uzunlukta bir kitap yazmış kitabı genel anlamda beğendim zaten seneler önce aptal kuzenimden alarak okumuş ve çok beğenmiştim pegasus da indirime girince direk aldım iyi ki almışım fantastik severlerin okuması gereken bir kitap.