Puan vermedi·736 syf.····Okunma: 01 Mart 2025 02:33 Genel olarak kitabın art arda 2 sayfasında bile farklı olaylar geçiyormuş gibi hissettiriyor çoğu zaman buna bayıldım sadece bazı noktalarda yazarın hızına yetişemeyip nasıl buraya geldiğimizi sorguladım. Ama anlayacağınız bu zaten bu serinin en önemli özelliği.
Çoğu fantastik kitapta karakterlerin durgunlaştığı sakince zaman geçirdikleri o arada çoğu duyguların değiştiği zamanlar olur ama bu kitapta karakterin inzivada olduğu süreçte bile çok fazla olay geçiyor diyeyim siz anlayın olay yoğunluğunu neyse ki bu benim çok sevdiğim ve beni kitaplara bağlayan bir özellik.
Serinin diğer kitaplarında aksiyonu duygulardan daha çok hissetmiştim ama bu kitabın özellikle son 100 sayfasında başrolün yaşadığı duygular derinlerimde bir yerlere dokundu. Bir kaç olayda ağlamak istemiş olabilirim
Kitap bittiğinde de zaten ne hissedeceğimi ve olayların nasıl bu noktaya geldiğini anlamadan durdum bir süre. Kitabın beklenmeyen bu sonu diğer kitap için sabırsızlanmama sebep oldu. Sevgili yazarcım hayal gücün gökyüzüne ulaşsın bizi umarım serinin son kitabında sevindirirsin.